Adana-Tarsus-Mersin-Erdemli-Silifke' li arkadaşlar

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında alpperr tarafından paylaşıldı.

1. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    BG 30 DAİWA(rat)-Balzer kamış
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    İlgiize ve vermiş olduğunuz bilgilerinize çok teşekkür ederim.Aslım İstbullu'dur,

buraya yerleşmişler burda doğdum büyüdüm.Dedem,dayılarımda amatör

balıkcılık yapmışlardır.Arkadaşlara yardımcı olayım bildiklerimi,öğreteyim

çabası içindeyim.Bütün akdenizi avlanarak gezdim.Bir çok ustayla tanıştım

yıllardır onlardan aldığım gilgileri geliştirdim.Mersin ve cevresi burada coğunlukta

olduğunu duydum geldim ki bir ''ORG'' Yaparız umuduyla.Bir tek Ufuk arkadaş

msn'ye kaydetti.Bir de Tekirdağ/ çorludan Sedat Mert kardeşimiz çıkıp geldi.İki

hafta sonları geliriz diyenler olduysada malesef boşuna bekledim,kendim balık

avımdan vaz geçtim .Genede umutluyum cukurovada bir ORG Yapmayı

başarmış desinler.Yılan hikayesi oldu.Başka bölgeler birbaşlık attımı gerisi

geliyor ......

2. ozkan01

ozkan01 Nurettin

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 civarı
    levent abi selamlar.Org ve yardım çabaların için canı gönülden teşekkür ediyorum.tam kesin olmamakla beraber pazar günü 3 kişi avlanmayı düşünüyoruz.
    iskenderundan boğsak a kadar tüm kıyılarda avlanmamıza rağmen mezitliyi denemedik :) tarif tavsiyen varsa mezitli kıyılarında denemek isteriz.genelde favori yemimiz parça karides.

3. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    1.20 Remixon Hero Beyaz Kamış Ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    kaçan balık :P
    Haydi Mersin Bi canlılık artık... Tekne Organizasyonu olursa 4 kişi geliriz. Bu ara deniz çok verimli değil dün gece de yakamozdan dolayı balık yapmadı 400 gr bi sargoz aldım. şimdide gündüz açıkta ne yapıyor onu deniyeceğim sonuçları bildiririm. haydi artık şu organizasyonu ayarlayalım...

* Sarı kartı olmayan arkadaşlar bu arada alabilirse yapılacak organizasyonda daha rahat olur kanımca...

4. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Buyur gel seni avlak yerine kadar ben servis yaparım.sadece kurt gerekli bizde olmassa komuşumuzda buluruz inş..Boş gönermem elimden geleni yaparım..

5. ozkan01

ozkan01 Nurettin

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 civarı
    teşekkürler.havanın yağmurlu görünmesi nedeniyle bu haftada erteledik.
    (bu yağmurlu havalar nedense hep haftasonuna rastlıyor) :mad:

6. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    Çatal :) Arasırada misina, kanca, kurşun birkaç düğüm...
    En İyi Avı:
    Kefal, Çupra, Karakulak, Mırmır...
    Selam arkadaşlar 1 haftadır kayıptım...

Adana ya gittim yani geldim :)

Orada internetim olmadığından biraz uzak kaldım :(

ADana da iken aklım sarı kağıt alma derdindeydi ama su ürünleri kooperatifini bulamadım bilen de bulamadım. İnternete girip sorayım dedim ama sevgili kız arkadaşım saolsun pek fırsat vermedi bana :)

Bu aralar Adana da haftaiçi bulunma şansım olmayacak ama Adana daki arkadaşlar nereden almış bu belgeleri bir daha açıklarlar mı?

Maraş ta araştıracağım su ürünleri kooperatifi varmıdır diye...

Adana da bugün hava kapalı ve yağmurluydu Maraşta aynı!!! duyduğum kadarı ile mersin de de yağmur varmış. Kötü olmuş neyse...

7. pasifik

pasifik serdar

En İyi Avı:
    aynalı sazan-4,5 kilo dip oltası ile 97 yılı çalköy
    merhaba arkadaşlar yarıyıl tatilinde silifkedeydim. mersinli arkadaşların dediği gibi hava şartları bozuk olduğu için denizden bişey alamadım. sadece yeşilovacık liman içinden canlı yem ile 70 cm. boyunda boru balığı yakaladım.(köydekiler ismini öyle söyledi açıkçası ben tuttuğum balığın adını bilmiyordum.)işin aslı balığı kıyıya çıkarınca birazda çekindim. kuyruğunun uç kısmında 15 cm.lik. tırtıklı iğnesi biraz korkuttu.denize yabancı olmak kötü bişey tuttuğumuz balığın adını bile bilemiyoruz bazen..silifkede duyduğuma göre balon balıkları oltayı misinesinden kesip bırakıyomuş. onun için yanınıza bol iğne v.s. almakta yarar vardır.hepinize rastgele...

8. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar Mersin - Tekne organizasyonu yalan mı oluyo? kimseden ses yok ?

9. musavir.xxx

musavir.xxx Veysi

Favori Kamış:
    DAM
    En İyi Avı:
    ÇİPURA 500 GR
    yeni üye

ufuk kardeş..ben yeni katıldım bu foruma..balık tutmayı (tutmak için uğraşmayı) seven biriyim..adanalıyım..ben ve bir arkadaşım hazırlayacağnız bir tekne turuna katılmaya hazırız..sarı kimliklerimizde mevcuttur.:)

10. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Veysi abi hoşgeldnz... umarım en yakın zamanda gerçekleşir bir organizasyon ve tanışma fırsatı buluruz. Rastgelsin !

11. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Adaş olsun birşeyler de biraz fotolarla özlem giderelim..:)

12. bayram

bayram Bayram

alper katılıyorum fıkrıne ben erdemlıde kalıyorum herzaman o
    duzenlenecek organısazyonlara katılabılrım. oncelıkle bı araya gelıp duzenlemeyı yapabılırsek guzel. ben varım arkadaslardan ılgısı olanlar la goruselım. gorusmek uzere, bayram_010203@hotmail.com

13. xx1111

xx1111 mert öztürk

selam arkadaşlar

Benim gibi bir amatörüde aranıza alırsanız sevinirim ancak hafta sonu olursa tabi nöb. de olmazsam organizasyonunuza katılmak isterim.

14. sinansarma

sinansarma

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7 kg Halili+2850 gr kofana
    meseleyi çözmek gerek

arkadaşlar organizasyon işine bende varım. şimdiye kadar hiç organizasyona katılmadım. Katılmayı çok istiyorum.Bilgilerimizi paylaşsak. bilgi alsak. müthiş bisey oleyyyyy..
    Avlak yerini mevsime göre seçsek daha iyi olur gibi. Nerelerde bu aralar balık yapar,hangi tüyolar gerek. bunları bilmek çok önemli.Mesela ben bir tüyo aldım mart sonu levrek daha saldırgan olurmuş.ne kadar doğru olur bilmem ama hersene bir öncekini aratıyor. bunun gibi tüyolar işte.organizasyonla tüyolarıda pekiştirmiş oluruz. :)

15. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    selam hemşerilerim bu ara fırtına çok ,balık yok.Sahilden her fırsatta gidiyorum.
    Sandalla acılmak delilik olur,ne zaman nerden eseceği belli değil. Denizdeki akıntılar durursa arayın yada benle irtibata gecin güzel bir av yapalım derim.Kıyıdan avlanmak için canlı yem (midye-Kurt)gerekli bide ağır kurşun.50 gr üstü 60,80 bazende 100 gr .Tabi rat kamışı, makinesi birde rat ayaklığı:))rast gele

16. ömer333

ömer333 ömer

Favori Kamış:
    şimano
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    selam arkadaşlar ben ömer erdemlide oturuyorum benide aranıza alırsanız sevinirim hiç organizasyona katılmadım ama iyi olur

17. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Levrek yumurta bıraksın,sargoz akıntıdan bir kendine gelsin.ilk fırsatta ifaderini alacam,sizide çağırırım.Erdemli dere kıyısı hiçte fena değildir,yakında avlandınmı
    bence birdene önce olmassa camlık tarafını dene.Önce kıyı sonra ilersi
    Dereyi görmeden pacaları sıvamıyalım:)) hemşerim ,bu hatayı çok defa yaptık.

18. ömer333

ömer333 ömer

Favori Kamış:
    şimano
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    slm

slm hemşerim bu aralar balık yok tık demiyor dün akşam kocahanlıdaydım tık demedi denizde iyiydi boş geldim 15.20 gündür balık yok kocahasanlıdan 20 gün önce 900gr levrek çektim levrekten beyaz bi sıvı geliyor sarkozdanda aynı gelmişti bu sıvı nedir balık neden yapmaz oldu bilgin varmı ne zaman yapar bilgilendirirsen sevinirim dere kıyısını hiç denemedim genelde kocahasanlı lemas oralara takılıyorum

19. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Balık yumurta bırakma cabasında.sende biraz fazala sıkmışsın yumurtaları dökülmüş

20. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levent Abi, Balık peşindeyken çamura fln dikkat abi haberlerini alıyorum... :) Rastgelsin !