Adana-Tarsus-Mersin-Erdemli-Silifke' li arkadaşlar

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında alpperr tarafından paylaşıldı.

1. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    BG 30 DAİWA(rat)-Balzer kamış
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    selam ufuk çoktandır görüşemedik.Secim yolları göz boyuyorlar bu saplandım yağmurda arkadaşların yardım etti:))
    Sağolsunlar...Deniz sen gideli bize balık vermedi ))
    niye kızdırdın bu denizi :))

2. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Emin nerelerdesin? ufukda geldi..EMİN bu hafta gene buluşalım ,balık kıyıya yanaştı.Nasıl ufak levreği azat ettik değilmi?Sargoz fena değildi ama .))Kankine selamımı söyle..Sapan için denize girilirmı? be kardeşim.))Neydi Ogün ikikere yağmur
    yedik:))

Son düzenleme: 12 Mart 2009
  3. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    1.20 Remixon Hero Beyaz Kamış Ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    kaçan balık :P
    Abi valla yavaş yavaş barışması lazım bu denizin bizle mevsimi geliyo =) havalar gayet iyi ama deniz çok riskli hiç çıkılırı yok. bi hafta daha duracaz gibi görünüyo hayırlısı bakalım...

4. sargoz33

sargoz33 emyn

Favori Kamış:
    standart dip oltası çift köstekli,mepps ve kaşık
    En İyi Avı:
    sargoz 750 gr.
    valla levent abi felaket bahtsız bir gündü ama yine de macera maceradır derim ben.levreğe gelince ne bana hayrı olurdu ne de doğaya.sapan için diyecek söz bulamıyorum iri balıktı ama harun için üzüldüm doğrusu.bi ara suya atlıyacak sandım sicim gibi yağmurun altında.bu arada şu bizim tekne olayını yarın yapalım kısmetse abicim.organizasyon konusunda pasif kalan arkadaşlara nispet olsun diyede tuttuğumuz balıkları yayınlarız sonra:)

5. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    fikrine katılyorum.Sahilden ama uzak olsun planlar yapıyoruz.Hayırlısı bakalım

6. xx1111

xx1111 mert öztürk

tık demiyo

ben mert sahilde avlanmaya çalışıyorum, karides kullanıyorum ama neden tık demiyo anlamadım pozcu marinada atıyorum ondan mı anlamadım. ama bazende marina girişine gidiyorum ama malesef mersinli arkadaşlar neden balık yapmadıgını biliyormusunuz

7. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    İki haftadır 18 saat mesai yapıyoruz balık için her türlü sofra acıyoruz.dönüp bakan yok.Sen det yanıyorsun,bizne yapalım balıklar ya oruçta yada tatilde
    gelecekleri için sıkı perhizdeler.yumurtalarını iyibir yere saklasınlar.NASAN 1
    şakası yapacaklarını duydum:))
    gecen birtanesi perhizi bozmuş:))yakanınca yumurtaları korkudan bırakmış
    Bana sorarsan birçok sebebi:
    *uzun süren deniz akıntısı
    *yusunlarınların sökülüp kıyıları sarması(yem görünmez)
    *TRT DEN Depremleri (teleteksten) 196 -bakdan cıkmamız
    *suyun çok düşük olması
    *mevsim gecişleri sırası
    *çok küçük balıkların yemi vurmadan
    yemeleri,yada deniz böceklerinin yemesi
    *akşamları sahillerin ağcılar tarafında vole yaparak ürkütmeleri
    *gökteki ayın tesiri

8. bayram

bayram Bayram

slm arkadaşlar levent beye katılıyorum. Dün tırtar lımanında takıldım
    balık ıcın cesıtlı yemler kullanmama ragmen yok nerde bu balıklar anlamıyorm.
    Lımanın dısında cok az balık alan arkadaş, hepsı o bence balıklar gelmesı ıcın bıraz daha havaların ve suyun ısınması lazım .bekleyelım bakalım

9. ömer333

ömer333 ömer

Favori Kamış:
    şimano
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    bayram meraba ben ömer bu günlerde balık yok abi birazdaha bekleyecek gibiyiz

10. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Denizin akıntısı bir dursa balık yapacak.Bizi bu seferde soğuk ve hazırlıksız gitmek belimizi büktü.Akşamları denizin akıntı yavaşlıyor arkadaşlar,gün boyu süren pastırma yazı.Akşam birden soğuk ve sert hava bırakıyor.Balık var aslında
    malzeme biterken balık başladı,gün boyu kiloyla kurşun ektik çok yer aradık.
    kafa lambası ve soğukta cabası geri döndük:))
    SARGOZ 33 ' ün SARGOZU :))

11. derman0101

derman0101 derman

bende warım adanada oturuyorum.ögrenciyim uygun bir fiyat olursa bende katılmak isterim.

12. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    Çatal :) Arasırada misina, kanca, kurşun birkaç düğüm...
    En İyi Avı:
    Kefal, Çupra, Karakulak, Mırmır...
    hadi arkadaşlar şu çabaları biraz harekete geçirelim...

Bende elimden geldiğince katılmaya çalışacağım :)

13. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Tekne sorun değil dostlarım.Balık nadiren yapıyor,tekne sahiplerinle konuştum
    Büyük teknede var hemde hesaplı.Ama bir toplanıp tanışalım değilmi?Gelirken bil hassa rat varsa getirin.Tanışırız tekneciyle de tekneyede bakarız.Hem av da yaparız.Karanlıkta göz kıpma gibi oluyor,sanal dünyadan cıkp görüşelim .Havalar ve deniz düzeldi artık.Bir kaç kişi tanışmış olsak devamı gelelecek biliyorum.İlk adım önemli, burda çok arkadaşım var.Mersin dışından gelmek istiyenlere kolaylık olsun.vaktim müsayit balık meraklısım benimde bir katkım olsun.Burda bir önderlik lazım buna gönüllü oldum.Tekneyle gitmek istiyenin Avlanma belgesi varmı?Ona göre uzak veya yakın av yapılır.Sahilden deneyimli kişiler varsa hiç sorun değil, çoğunlukla sahildeğim mırmır başladı MÜJDE!...
    Levrek ,karakulak ustaları varsa hazır beklesinler.Nadirende olsa cıkmaya başladı.Güzel avlak yerleri var,TUR düzenleriz.İŞİ bilen özellikle üzerine basarak yazdım.Tam balık yaparken olta bağla,misina bağla demesin kimse.:))
    Tanışmaya geldiklerinde çay içerken gerekeni sorun.Yardımcı olurum.Olta misina yem konusunda

14. bayram

bayram Bayram

:) Arkdaşlar herkese selamlar:) levent bey guzel haberlerınız sevındırıcı
    devamını beklıyoruz. arkadaslarla bırgun tanısma fırsatı yaratsak
    buluşsak nasıl olur.levent bey iyi haberlerınızı beklıyorum.. SAYGILAR...

bayram_010203@hotmail.com

15. sarpa

sarpa

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    600 gr kurbaga balıgı , 400 gr domuz (çütre)
    Çok güzel bir başlanğıç yapın

Ben de mersin deyim hafta sonları için pazar günleri ne yapacağımı şaşırıyorum. Güzel bir organizasyon haberi beklerim. İnşaallah bende müsait olur vede katılırım.

16. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Nerde Mersin Ve Civari Org Istiyenler!

Osman kardeş ''ORG''un başını cekermisin?
    hiç kimse yok ortada ,gaipten sesler geliyor sanki.cıkıp birkacı gelse teknede bulunur gemide.''Lafla peynir gemisi yürümez demişler''Sözüm sana değil osman bey,genel.Bir toplantı yapalım diyorum kimse yok.
    Aylardır cağrı yaptım gelen yok.Bu işleri aslında Bölge temsici olur,moderatarler olur,admine konuyu acarsın .Teknenin bedelinin bir kısmı yatırılır,gelenin çokluğuna göre gerek olursa ikinci tekne hazır bekler.Bende Mersinliler ve civarı burda cokluk diye girdim.bir araya getiremiyorum umut verecek hiç belirti yok.Üzülerek diğer sıteler ORG yapalımmı dendimi listeler dolup taşıyor.Birlik olmassa dirlik olurmu.?

17. sarpa

sarpa

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    600 gr kurbaga balıgı , 400 gr domuz (çütre)
    Abi güzel söylüyorsun ama ben im işim şu anda osmaniye org.sanayide hafta sonları mersin e geliyorum eve, benim org. yapmaya zamanım olmuyor. Onun için bende mersin deki arkadaşlardan bekliyorum organizasyonu. Sevgiler

18. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    ORGANİZASYON !
    Yapalım kesin gelecem diğenler:
    İsimlerini yazdırsın ufukla konuştuk,yardımcı olacak.Burdan bir kaç kişi hazır.
    Bu hafta sonuna kadar biraz serin vede yağışlı gececek.Hazırım ve müsayit olurum diyen varmı?
    Teknesi olan arkadaşlarım var.Marina'dan çok uzaga gitmedende av yaparız.Gelen çok olursa büyük teknede var duruma göre ayarlama yapacagız.
    Yemekli değil sadece. DUYURULUR..Herkes yiyeceğini kendi getirecek..
    Sizden gelecek fikirlere göre bir şekil vereceğiz.Diğer hafta secim var .

19. sargoz33

sargoz33 emyn

Favori Kamış:
    standart dip oltası çift köstekli,mepps ve kaşık
    En İyi Avı:
    sargoz 750 gr.
    levent abi fotolarımı yayınlamak içinb avukatımla konuştun mu:) telif hakkı saklıdır abi.ayrıca boşa uğraşıyon abi netten org morg olmaz diyom ben sana her zaman.millet sahilde bi buluşsun da sonrasına bi bakarız.sonra yine arada kalan sen olacaksın bak.hep aynı mevzu hep aynı sonuç.herkes org yapalım diyo ama kimse sorumluluk almıyor belli başlı arkadaşlar dışında.ben tekneyi ayarlicam sonra kimse gelmicek.olmaz böyle.önce herkes samimiyetini göstermeli derim ben.ama yine siz bilirsiniz.ayrıca foto için de sağol abicim.:)

20. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    1.20 Remixon Hero Beyaz Kamış Ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    kaçan balık :P
    Arkadaşlar bu Tekne organizasyonuyla ilgili kesin gelirim diyenler bi ses verse ona göre kaç kişiyiz bilelim. bu arada dün gece denizdeydm tık demedi yanımdaki tekne beraber çıktığımız arkadaş 3 parça sargoz aldı. Durum şimdilik bu ! Rastgelsin...