Adana-Tarsus-Mersin-Erdemli-Silifke' li arkadaşlar

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında alpperr tarafından paylaşıldı.

1. levrekçimetin

levrekçimetin metin oktay can

Favori Kamış:
    shimano blue romance
    Favori Makine:
    Daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    levrek- 7 kg kofana-4,800kğ
    Arkadaşlar Buraya Yazmakla Olmaz çukurovali Balikçilar Olarak Görüşüp Halletmek Lazim Güzel Bir Etkinlik Olur Ben Genelde Atçek Avciliği Yapiyorum Ama Söz Konusu Birlikte Bir Aktivete Olursa Hertürlü Uyar Tekne Kiyi Avi Farketmez.mersindede Avin Yeni Yeni Coştuğu Zamandir şimdi.

Metin Oktay Can
    Mersin /merkez
    0535/516 35 47

2. endorphine

endorphine osman

Favori Kamış:
    Mitchel 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FB
    En İyi Avı:
    Yayın Balığı 3.3 Kg
    Ben aranıza yeni katıldım ama her türlü organizasyona katılırım... Balığın en verimli olduğu sezonlardan biri... Bir tekne organizasyonu yapamazmıyız???

3. dadaskoray

dadaskoray K O R A Y

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE ALLROUND KARBON 380 CM 150gr
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER-65
    En İyi Avı:
    6 KİLOLUK SAZAN
    Bende Taşucundan katılmaya çalışırım

4. Dayı33

Dayı33 Harun Karaca

hertürlü gelmeye çalışırım bizim arkadaşlar falanda var burda somut bişeler olsun yeterki.

5. günizi

günizi Hakan

En İyi Avı:
    Sazan 7 kg
    Bakıyorumda herkez geliyor ama tarih ve saat verilmemiş yani herşey lafta kalmış arkadaşlar belirli bir zaman verelim hemen hemen çoğumuzun gelecebileceği bir zaman olsun ortak birleşme yeri mersin limonlu, kumkuyu olsun örnek olarak tabii ben Adana'dan yazıyorum bana yeterki tarih ve saat verin o tarihte önemli bir işim yoksa bilin ki ordayım yeterki adım atılsın serbest dalış, rat avı olta avı vb. fark etmez bana tarih saat verin.:cool:

Ben Adana'da Yumurtalık (Ayaş), Karataş (Dalyan), Tuzla, Göl (heryeri),Çatalan Barajı gibi yerlerde Organizasyon düzenleyebilirim. yeterki talep olsun.

Son düzenleme: 15 Haziran 2010
  6. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Kayseri' den ben de gelicem, beni unutmayın :)

7. günizi

günizi Hakan

En İyi Avı:
    Sazan 7 kg

Yeterli talep oldukdan sonra direk mail ile haberdar ederim. her zaman beklerim:)

8. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Değerli arkadaşlarım, bahsettiğiniz bölgede bir organizasyon yapalım diye bir çok arkadaşımız mesajlar yazmaktadır. Gördüğüm o ki; yıllardır bu yazılanlara rağmen bir organizasyon düzenlenmiş değil. Bu durum bir Mersin'li olarak beni ziyadesizyle üzmektedir. Yapın şöyle güzel bir organizasyon da forum organizasyon görsün. Siz yapmazsanız Temmuz ayında Mersin'de olacağım, bu işi sizlerin adına bu yaşımda ben yapacağım haberiniz ola:)

Herkese bereketli avlar dilerim.

9. LapinCash

LapinCash

O mavi yazılı bolgelere gelmeye çalışırım.
    Birde evet Mersin de Adanada da o marmara karadeniz bölgeleinden daha çok balık çeşir var sularımız berrak yani.İyi balık yapıyor ama organizasyon yok.

10. günizi

günizi Hakan

En İyi Avı:
    Sazan 7 kg
    arkadaşlar: Adana Seyhan Tatli Su(baraj Gölü) Balik Avi. 20.06.2010 Saat 05:00 Buluşma Yeri çatalan Köprü Girişi özel Güvenlik Kontrol Noktasi Yani

Saat çok Erken Gelebilir :) Ama Baliklarin Yemlenmeye çiktiği Saat Başlaginçlari. Akşam 20:00-21:00 Gibi Dönülür (olta, Rat,zipkin) Ağirlikli çikacak Balik Sazandir. :)

Yem Olarak; Hamur, Solucan, Danaburnu, Küspe,vb.
    Iğne 2-3 Numara Iğne Idealdir. Misina 40-60 Lik Misina Ideldir.

Bu Tarih Ve Saat Uygun Ise Lütfen Bildiriniz. Beraber Balik Tadini Yaşayalim, Resimleri Buraya Döşeyelim. ;)

Gelmemek Için Geçersiz Bahaneler;
    Elektrikler Kesildi
    Kontorüm Bitti
    Evimi Uzaylilar Basti
    Babam Izin Vermiyor
    Misafirim Var
    Annem Izin Vermiyor
    Manita Gelecek
    Başim Ağriyor
    Nenem öldü, Ebem öldü
    Evimi Su Basti
    Uyanamam
    Avrat(eş) Izin Vermiyor
    Vb. Gibi Nedenler Geçersizdir...:D

11. LapinCash

LapinCash

Tam istediğim nokta ama o çatalan köprüsü şu bizim 1. köprümü ?
    Çünkü daha dün ordaydım :)
    Eğer orası ise seve seve gelirim babamı ikna etmem lazım.
    1 tane arkadasımıda getirebilirim.
    Yem solucan dana burnu vs. bulabilirim.Darı hamur herkes bulur.
    Benim bütün malzemelerim bitti yani yeni liste yaptım onları alacam ama daha var bir adet kamışım ve makinem var kırıldılar sabah onları tamir ettim.
    İzin alırsam seve seve.

Son düzenleme: 16 Haziran 2010
  12. günizi

günizi Hakan

En İyi Avı:
    Sazan 7 kg
    evet 1. köprü girişinde sağda özel güvenlik noktası var. buluşma yeri ora olacak ama orada av olmayacak ileri gidilecek çatalan yolu üzerinde su yatağı var güzel kiloluk veriyor. iğnen 2 yada 3 numara ideal.

13. LapinCash

LapinCash

Hımm meraları biliyosunuz bende biliyorum 4 yer.
    Benim tavsiyem 2. köprünün sonu dur çünkü acayip balık çekiyolar 35 cm ama büyükleride vardır elbet bular el oltası ile kamışla uzağa atılacaktır elbet.
    Peki ne ile ilerleyeceğiz araba motor vs.
    Babama söyledim yok dedi ikna olmayacak gibi değil yani kararlı değil alırım gönlünü bakalım hayırlısı.
    Bende bisiklet var gelirsem bisiklet ile yoksa araba felan varsa benim evim çok yakın 1. köprüye.Sercan lokantasının oradayım ben.Yürüyere 30 dk felan.Belki dahada az 20 dk. sürmez belkide.
    Gelirse Arman gelir Belki bride Ahmet abi gelir.Ama Hakan abi seninle tanışırsam iyi olur ;)

14. LapinCash

LapinCash

Abi sabahtan beri babama yalvardım yakardım izin aldım % 95 geliyorum inş. bi aksilik çıkmaz zaten ben her sabah saatsiz 5 de kalkıyorum ilk ben kalkarım evde 5 de kalkarım pc ye otururum yani uyanmama gibi bi riskim yok :)
    Yanlız akşam saat 8 gibi evde olmam lazım :eek:

15. günizi

günizi Hakan

En İyi Avı:
    Sazan 7 kg
    ben senin yaşına bakmamıştım. '' babamdan izin alayim dedin '' bende yaşına baktım yaşın hayli genç ama bu yaşın gelmene engel değil. Kardeşim sen ne ile göle gidiyorsun (bisiklet,motorsiklet, akülü bisiklet???)

16. günizi

günizi Hakan

En İyi Avı:
    Sazan 7 kg
    Arkadaşlar yeterli sayı olmadığı takdirde av organizasyonu iptal olacaktır. Bilginize.
    en az 7-8 kişi olsak da yeterlidir maksat kaynaşma muhabbet güzel av.

17. yelkoma

yelkoma SERDAR

Favori Kamış:
    dcd
    En İyi Avı:
    1,5 kg levrek
    inşallah güzel bir organizasyon yaparsınız arkadaşlar .

malesef ben katılamıyorum ama gönlüm sizinle.

18. LapinCash

LapinCash

Ben arkadasımla gidersem motorla gidiyorum yada annesi götürürse araba ile gidiyoruz.Nadirende bisiklet ama zorda kalırsam yoksa yürüyerek giderim.
    Herkes 1-2 arkadasını getirse 7-8 kisi olur zaten bende onu dicektim iste Ahmet abide gelemiyomus Arman da gelir belki.
    Aslında siz gelseniz ben gelsem Arman gelse Ahmet abi gelse Aykut abi gelse
    5 ediyor 3-4 kişide eş dost gelse tanıdık felan arkadas vd. 10 kisi olur haftaya erteleyebiliriz bu saydıklarım eğer müsait ise.

19. günizi

günizi Hakan

En İyi Avı:
    Sazan 7 kg
    Cumartesi akşam belli olur netice

20. LapinCash

LapinCash

Tamam , vallahi herkes çekiyo balıkları bu hafta tutmamız lazım.İzin de aldık sayılır hadi bakalım.