Adana-Tarsus-Mersin-Erdemli-Silifke' li arkadaşlar

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında alpperr tarafından paylaşıldı.

1. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Burç ne dalga geçiyon sende zaten hava yeterince dalga geçiyor :D

2. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Hepinize salamlar Çukurova'lı arkadaşlar. Ben de şu an Mersin'deyim. Girişimizi merakla takip ediyorum. Hepinize başarılar dilerim.

3. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Sedat abi haftasonuda Mersin'de olacak isneiz haber verlimmi?

4. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Selam Gürcan kardeşim. Konuyu ben buradan takip edeceğim. Haftasonu Adana'ya gitme durumum var. Buralarda olusam ben sizlere ulaşırım. Yine de son durumu buraya yazarsanız ben de onagöre kendimi ayarlamaya çalışırım.

5. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Tamam abi buradan veya ozelden sana ulasirim. Birde Adana'da yardimci olacabilecegim birsey varsa haber ver yeter abi.

6. alpperr

alpperr alper

Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek başlıyorum mesajıma.
    Konuyu açtım ama daha sonra girmek pek nasip olmadı,bugün tüm yazılanları okudum...
    Konudan uzak kalma sebebime gelince geçen hafta ufak bir kaza atlattım,az daah bir gözü kaybediyordum,bundan dolayı 1 haftadır tek göz sarılı olarak geziyordum ve bilgisayar başına pek oturamadım(ancak kısa süreli)...

Arkadaşlar tekneden balık avı ayarlamak için isim listesi oluşturmak istemişsiniz ama anladığım kadarıyla pek katılım olmadı...
    böyle bir organizasyon olacak olursa ve tarihini netleştirebilirsek ona göre katılımcı sayısını ayarlamaya çalışırım burdaki arkadaşlarımla.
    Beni hertürlü tekne organizasyonu için 2 kişi olarak hesaba katabilirsiniz...
    Eğer tarihi önceden belirleyebilirsek ebnimle birlikte katılacak kişilerin sayısını 5'in üzerine çıkartırım diye düşünüyorum...

Bu kadar uzun süre cevap yazamadığım için tekrardan herkesten özür dilerim...

Son düzenleme: 29 Ocak 2009
  7. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Alper geçmiş olsun sağlığın iyi olsunda gerisi mühim değil. Şu an için tekne olayı olmuyor (havadan ötürü) ama tekneyi başka bir zamana gerçekleştirirsek dediğin sayıları göz önünde göz önünde bulunduracağız.

8. alpperr

alpperr alper

teşekkürler gürcan,
    dediğim gibi en az 2 kişi garanti olur gibi...
    ama bu sayıyı 5'in üzerinede çıkarabilirim, eğer zaman diğer arkadaşlarımada uyarsa.....
    Zaten önümüzdeki birkaç haftada zor gibi görünüyor bu tekne işi,hav muhalefetinden dolayı

9. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    BG 30 DAİWA(rat)-Balzer kamış
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Geçmiş olsun Alpperr verilmiş sadakan varmış.Kendine iyi bak. Bir tanışma kaynaşma yapalım dedik.Mersin/mezitli civarında sahilden.hava güzel olursa.İstiyen gelebilir haber etsin, irtibat kursun.vakit azaldı.Hava güzel olduğunda daha güzel planlar yapacağız.Tekne işine vakit ayıramadım.Tanışlarımda var konuşma imkanım olmadı.Bu tanışma kaynaşma olsun,
    hava durumları güvenli olmuyor.Sahilde deniz oynakken iyi verimli oluyor.Yeterki şiddetli akıntı olmasın.Kalın sağlıcakla arkadaşlar..

10. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Hayırdır arkadaşlar? Haftasonu geldi sizlerden ses seda yok.:confused: :cool:

11. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Sedat kardeş önce uğradığın için teşekkür ederim.Gerçek balık meraklısı yokmuş
    Ufuk gecte olsa mazeretini bildirdi.Rast gele gidene de gitmiyene de.Ben yağmur yağsada gidecem yağmasada gidecem.Sağlıkla ilgili bir sorun olmassa.

12. alpperr

alpperr alper

Arkadaşlar yapmayı düşündüğümüz tekne organizasyonu ile ilgili çevremdeki bizler gibi amatör olarak bu iş gönül vermiş bazı arkadaşlarla konuştum, konuştuğum kişiler böyle bir organizasyon gerçekleştirirsek seve seve katılacakları yönündeydi...
    Böyle bir organizasyon niyetimiz hala devam ediyorsa tüm katılımcı arkadaşlar çevresindeki dostlarına böyle bir işten bahsetse kanaatimce değil 15 30-40 kişilik bir organizasyon gerçekleştiririz...
    konuştuğum kişilerden 6 tanesi biz geliriz diye söylüyorlar...

Böyle bir organizasyonda şayet birde hava güzel olursa çoğu arkadaşımız eşleriyle katılmak isteyecektir...
    Herkes bu işin üzerine biraz eğilse bizler bu organizasyon işini hallederiz arkadaşlar...

Kalın sağlıcakla...

13. sargoz33

sargoz33 emyn

Favori Kamış:
    standart dip oltası çift köstekli,mepps ve kaşık
    En İyi Avı:
    sargoz 750 gr.
    nede güzel demişsin levent abi bende kuyulukta oturuyorum ama balık konusunda pek deneyimim yok.bana tecrübenle destek olabileceğini umuyorum.

14. sargoz33

sargoz33 emyn

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    sargoz 750 gr.
    ben taşkırandan sayısız avlandım ama nafile.sayısızda olta bıraktım.ayrıca marinadan da avlandım ama ordanda pek fazla verim alamadım.umarım bütün bunlar benim acemiliğimden kaynaklanmaktadır.çünkü mersinden umudu kestik arkadaşlarla tarsus,adana,pozantı allah ne verdiyse geziyoruz.güzel bir avlak bulamıyoruz.hatta geçtiğimiz pazar nizip birecik barajındaydım.ve yine hüsran.bi yardım bu konuda

15. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    selam hemşo

Akşamları müsayit oluyorum hafta sonları izinim kapalı.Gel görüşeşim hafta arasıda cıkarız,sende değilde balık takımlarında bir sorun vardır yeniden bağlarız.Çok uzaklara gitmene gerek yok deniz dalgalı olduğunda beni arasın.
    Balık kendilinde oltana takılır,sana cekmek düşer.Her şeyin bir çözümü vardır.
    Abartığımı düşünenlere resimli raporlarımızı gösteririz:)

16. sargoz33

sargoz33 emyn

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    sargoz 750 gr.
    eyvallah sayın abim en kısa zamanda üçtaşa geliyorum görüşmek dileğiyle.saygılar

17. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Alper güzel bir girişimde bulunmuşsun tebrikler.Önce bir araya gelsek Tanışsak hemde av için''orğ'' zamanını yerini ayrlasak.Çok arkadaş gelecek eminim,çekimser kalmaları bize cesaret vermeleri gerekli.Yılan hikayesi oldu.
    Hem havanın hemde avın verimli yaptığı zamanlamayı denk getirmek gerekli.Ufukla ben her fırsatta sahildeyiz.Gecenki fıtına yağmur kıyılarda sel sularından gelen pislikleri yığdı.Birde çok yağan yağmur suları yeteri kadar dalga olmadığındanmı tuz oranı düştü kanısıngayım.Balık verimi çok düştü.fırtına yemleri cıkarınca balık sahile yaklaşıyor.Havaların ani değişimde de balık etkileniyor.Bu hafta sonuna kadar düzelir.Ben sıkca sahilleri gezer (tiyo)bilgi alırım.

18. alpperr

alpperr alper

senden gelecek tüyoları dört gözle bekliyoruz levent abi....
    sizlerle en kısa zamanda tanışmayı isterim bende ama malum tarsusta mezitliye gelmek benim için her an mümkün olmuyor.
    Dediğiniz gibi 3-5 kişi bir araya gelsek bu organizasyon işini hallederiz gibi geliyor banada...

19. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    LETS DO IT!!!! Haber bekliyorum tekrar tekrar usanmadan yazıyorum. Haftasonları (BJK'nın maçına denk gelmezse :p ) gelirim

20. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    İlk İstanbul organizasyonu sadece beş üye ile gerçekleşmiştir, bilginize ;) Bu gün, yüzlerle ifade ediliyor organizasyonlarımız :)
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=789