Ben bu aralar balık çıkacağını düşünüyorum.İnşallah güzel avlar yaparsınız ve bizleride bilgilendirirsiniz.Bu arada Yumurtalıkta ne iş yapıyorsunuz ? Rastgele...
Merhabalar topraklarım bu hafta sonu karagöçer nasıl olur acaba yağmur yağarsa gitmek çok zor harbişi mi denesem acaba?
Merhaba Ahmet,dediğin gibi yağmur olursa Karagöçer yolu zorlaşır.Bence Harbiş'i denemek lazım ve kanaatimce bu havalarda balık çıkar diye düşünüyorum.
Termik Santralde çalışıyorum... Vardiya da olunca bizim balık işi bayağı bir zor oluyor... birde ben henüz 4 yada 5 defa balığa çıktım ve hep tekneyle çıktık arkadaşlarla henüz karadan avlanmışlığım yok ama bu at çek olaını bayağıdır araştırıyorum uygun bir zaman da mutlaka denemeyi düşünüyorum, gerçi takımlarım buna pek uygun değil gibi... bakalım... herkese iyi günler dilerim.
Tekneden hiç avlanmadım bikerseinde kayıkla avlandım sallantı mahvetti beni anca 1 saat dayanabildim dışarı çıktığımda bile her yer sallanıyordu 1 hafta hasta yattım gözümü kapasam yattığım yer gözümü açsam tavan sallanıyordu sanırım beni deniz tutuyor..Sahii bu deniz tutmasında nasıl kurtulabilirim fikri olan arkadaş varmı bende tekneyle botla veya kayıkla avlanmak istiyorum..
Biraz psikolojik galiba kendini aşırı mı geriyorsun ne ayrıca tekne üstünde olabildiği kadar sıvı içecekler tüketme ve cebinde bolca leblebi bulundur mideni tutar,benim tavsiyem budur rastgele
Gökhan 2009 mart ayında bende 3 ay kadar bakımda çalışmıştım (bölükbaşında) , İskeleden kefal kovalayan büyük avcıları seyrederdik ama ne yazıkki orda avlanmak yasaktı.Daha sonra isken'in hemen arka tarafında bulunan Acısu isimli derenin ağzına balığa gittik.Ragliu slikonlarla çok güzel levrekler almıştım oradan.
Ahmet ben bir defa Yumurtalık'ta,tarihi kulenin önünden bir arkadaşla açılmıştım.Av çok güzeldi ama ben çok kötüydüm Nedenini sonra çaktım,arkadaşım karidesleri bana temizletip doğratmıştı Yani kayığın içinde yere baktınmı naneyi yiyiyorsun Benim sana önerebileceğim tek şey var,kesinlikle yere bakma hep uzakları seyret
Aynen dediğin gibi orada kuzular cok iyi ama ne yazııki yasak... dediğin derenin orayı ben de gözüme kestirdim, bakalım kısmet olursa uygun bir zamanda orayi deneyeceğim ama ben henüz karadan olta atmayı ve atçek olayını uygulamadığım için sonucun hüsran olma ihtimali çok büyük ama olsun deneye deneye öğreneceğiz...
S.a. Cuma günü İskenderun Ve Dörtyo çevresinde Yemli ve sahte ile denemerlimde 2 gümüş 1 kefal aldım. Limit altı olduğundan suya iade edildi...
Şu sıralar güzel mırmır ve karakulak ( minekop ) yapıyor,bu hafta karakulak alamadık ama 4 kişi 9 kg a yakın mırmır aldık yumurtalıktan Batık gemi güzel,Karagöçer tek tük yapmış. Rastgelsin.
Orhan Abi,bu haberle iştahımızı kabarttın.Güzel bir av olmuş kanaatimce.At-çek ile alan varmı acaba,bir bilgin varmı abi?
zafer dün 2 tane raglou aldım inşallah yakın zamanda kullanma şansım olur... bu haftaki planı ne yazzıkki iptal etmek zorunda kaldık inşallah yakında.
sen yine Aladağdasın gidemiyorsun beni biliyorsun birde ben burada su arıtmadayım denizle aramda sadece tel boyu var ama gidemiyorum nasıl zor geliyor anlatamam... Orhan abi 10,5 cm biri gövede beyaz sırtı siyah diğeri gövde mavimsi sırtı siyah kullanma şansım olursa ilk defa kullanmış olacağım bakalım nasıl olacak... birde bunlara aldığım yer birer tane de zoka taktı ama ağırlığı net olarak bilmiyorum kafa karışıktı sormayı unuttum...
Mavi önümüzdeki günlerde iş yapmaya başlar 8,5 cm tavsiye ederim.Sedef renk mutlaka çantanda bulunsun Rastgelsin.