Merhaba arkadaşlar... Adanada Çukurova Üniversitesinde Tıp okumaya çalışan balık hastası bir gencim... Küçük yaşlarda babamın Samsundaki rus pazarından aldığı 0.18 lik misina ve sinek iğnelerle Niğdede Alabalık havuzundan alabalık avlayarak başladık balıkçılığa :D... gün geçtikçe mümkün mertebe ilerlettik kendimizi... Sonra doğduğum şehre Adanaya taşınınca burada devam ettim. Yazları Mersinde deniz balıkçılığı yapıyordum 2-3 sene öncesine kadar. İşte çupra izmarit kefal üzerine kurulu bir döngü oluyordu genelde... 1-2 kez tekne ile çıkma şansım oldu balığa oda havanın gazabından hüsran oldu. bunun dışında Adana Karataşta ( adada) ve yumurtalıkla balığa gittim. güzel balık mekanlarımız varmışta geç haberdar olduk. İşte son yıllarda eleman sıkıntısından yani benimle beraber balık tutmaya gidecek arkadaş bulamama sıkıntısından balık tutmaya gidememeye başladım... Son hüsranın geçen hafta sonu hiçbir arkadaşımı balık tutmaya gitmeye ikna edemeyerek yaşadımki çok güzel bir av olabilirdi... Herneyse... Yakın tarihte internetten araştırma yaparken Balıkçılık forum sitelerini keşfetmeye başladım. Ve sonunda burdayım işte. Adanalı arkadaşlarımında olduğunu görmek beni sevindirdi... Tekrardan aranıza hoşgeldim... Herkese zevkli ve bol avlar... :)