adapazarında olta balıkçılığı tutkunları, beraber balığa çıkıp tanışmak, balıkçılık bilgimi genişletmek istiyorum...beraber balığa gitmek isteyen arkadaşlarım buradan benimle irtibata geçebilir...
Aramıza hoşgeldin San... Dilerim burada keyifli vakit geçirirsin... Paylaşımlarını bekliyoruz, sevgiler....
Ada Pazarlılar Ve Burada Oturanlar Aranıza yeni bir cevher daha katıldı bence kıymetini bilin ve değerlendirin
Hoş geldin arkadaşım.Sakarya nehrinde ve sapanca gölünde çok avlandım.Eşim Adapazarlı.Yıllık iznlerimde ordayım.Belki birgün balığa bile çıkabiliriz.Rasgele
ohh bea en sonunda baya bir balıkçı dost ile tanışma fırsatı buldum. bir organizasyon yapalım adapazarında balığa çıkalım. havalarda yavaş yavaş ısınıyor zayten hadi bakalım..fikirlerinizi bekliyorum...
aramıza hoşgeldin ben birkere sakarya nehrine geldim birdaha nasip olmadı gelebilirsem birdaha aranıza katılmak isterim
merhaba arkadaşlar ben de sakaryadanım bu siteyi bugün rasgele takılırken buldum baya güzel bir siteye benziyor yalnız baya konuyu kaçırmışım bence burda sakaryadaki göletler hakkında bir konu açalım
Hoşgeldin sefa getirdin San.Sakarya nehrinde iyi balık varmı.Ankraya en yakın yeri polatlının yakınından (ankaraya 70 km ) geçiyor.Bizim için bir altenatif olabilir.Birde balığın saman gibi tadı oluyor dediler.Ne dersin.
merhaba hemşerim gölcükten selamlar ilgileniyorum siteye bu gün üye oldum sitenin acemisiyim aslen sakaryalıyım tanışmak isrerim selamlar