Yalanmı hemen tanıdın beni buraya kimler geldi kimler gecti içlerinden bir tek bandırmalı balık yakaladı
he valla hayatımda ilk kez deve balığını bile oralarda tuttum hele benim kızın minokop tuttuktan sonra senin yoldaşın 'ulan bunlar sülalece balıkçı nerden çağırdın kurutacaklar buraları demesi hala gözümün önünde
taşlar gelmeye başladı kafama dur hele beya çekirge bilem üç sefer şıçrarmış daha yeni doldurdunuz hakkınızı yalnız bandırma girişinde kurşun döktüreceniz bu kısmetsizlik başka türlü gitmez
Yücel ağabey, merhaba. Hoş gönüller birdi, ayrılık ne demek. Meşhur gümüş tepsiniz, belki Sennur'a uğur getirebilir. Bu sıralar pek şansı yokta
hoşgeldiniz.memnun oldum. forumun eskilerinden olduğunuz ve sevildiğiniz belli. peki neden ayrı kalmıştınız ? yenilerin merakını mazur görün!
Hoş geldin Yücel kardeşim, sana ihtiyaç varmış burayı hemen renklendirdin, sevgi ve saygı içesinde daha güzel paylaşımlar dileğiyle.
hoşgördük parasını kaybetip neşesini kaybetmeyenlerdenim hobulduk abim arazideydim eyvallah kardeşim murat bir gümüş tepside şennur alsa belki şansı acılır hoşbulduk önemli bir sebebi yoktu vay orhan baba hoşbulduk görüşmeyeli nasılsın hoşbulduk ibrahim abi
Sevgili Yücel kardeşim çok teşekkürler gayet iyiyim ben internet ortamında fazla çekişmelere ve münakaşalara girmemeyi tercih ederim, bulunduğum ortamlarda her zaman huzur ve mutluluğun olmasını isterim, ilgilendiğimiz balık avları konularımızı sevgi ve saygı içersinde paylaşmayı çok arzu ederim şayet olmazsa da sessiz kalmayı da bilirim. Sevgiler, hoşça kal.