Hesap Dogru Burc Sabah Tekne ile cikarken 60 Kagit aliyorlar önce. 20 Kagit konaklamaya kaliyor. Tekne ile geri döndünmü 60 Kagit konaklama icin aliyorlar. 20 Kagit Tekne icin kaliyor. Neticede her halukarda 80 Kagidi basiyorsun Her defasinda 80 oldugu icin, bence Hesapta bir Yanlis yok 4X40=120 hesaplayan herkes bu Hesabin icinden cikar Dene istersen bi Rasgele
Mürsel hocam ama bu tur 3 günlük konaklamalı... yani tur 60 ytl... kalan 3 günlük konaklama 20 ytl ye geliyor... işte adamlar anlaşmışlar... otel ve balıkçılar... ikiside karlı çıkıyor çünkü 1 gelen birdaha gelmek istiyor...
Saka yaptim Belirli bir Balik pesinde kosmadigin zaman, Adrasan sahane bir yer. Herkese görmesini tavsiye ederim. Cennetten kalma bir Köse Rasgele
Mürsel hocam benimde amacım zaten o. yani 3 gün orada konaklıyacam bunun 1 günü sabahı kuzuya gidecem geri kalan günlerde ise kendi başıma sahilde yada kayalıklarda balık tutmaya çalışacağım hatta belki küçük balıklarla gece sahilden canlı yemde denerim... yani uyumam gibime geliyor... aklımdaki soru işareti şayet balık tutacak olursam o balığı ne yapacam... yani kuzu yakalanırsaki biraz hayal gibi yani ne yapılıyor o balık? sanki tekneciye kalıyor gibi okudum yoksa al balığını ne yaparsan yapmı diyorlar??? yani bunlar önemli kalabileceğim otelde balığı muhafaza şansım olacakmı? yada yem olarak getirdiğim malzemeyi bozulmadan 3 gün nasıl muhafava edecem :? aklımı kurcalıyor bunlar... bilginz varsa aydınlatırsanız sevinirim... duruma göre gelmem kesinleşirse o bölgede Antalyalı arkadaşlarla beraber bir organizasyon yapabilirsek güzel olur...
Sen hiç merak etme biz o balığa ne yapılacagını cok iyi biliyoruz.... Sen yeterki tut! Burç, dert ettiğn şeye bak yahu... Sen tek yakalada biz sahsı-muhtereme gereken ilgi ve alakayı gosteririz. Muhafaza konusunda hic derdin olmasın o kolay. Sen kuzudan haber ver....
Arkadaşlar ben de Adrasan'a gidecektim bu bayram. Ancak oradaki arkadaşın teknesi batmış fırtınada.. Sadece onunki değil bir çok tekne batmış aldığım habere göre. Acaba bana bu konuda yöre ve çevresi hakkında bilgi verebilirmisiniz? biz 3 kişi olacağız bu avımızda inşallah.. sevgiler,
N@mık çok teşekkürler.. biz de zaten bu aynı şartlarda bir arkadaşı aramıştık.. ama tekne batınca iptal etti turu.. şimdi başka bakıyoruz.. Kemer - Adrasan arabayla ne kadar sürer bilgi verebilirmisin lütfen? tşk.
o ne öyle ya modum ahmet .... kuşum aydın der gibi..... karşınızda bir yönetici olduğunu hatırlatır,sizleri saygıya davet ederim.
Ben seni kuzu avlamaya davet etsem nasıl olur, istermisin ? Gidiş garantide, dönüşü bilemem artık . . . . . . . . .