Ramazan bayramının ilk günü itibariyle adrasanda olacağım ve bayramın son günü döneceğim. Daha önce hiç o taraflarda bulunmadım. Akşamları kıyıdan avlanmak istiyorum. Yem olarak oralarda ne bulurum, nereden ne alabilirim. Antalyada yemci varmıdır, varsa nerde tarif edermisiniz. YArdımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Oraların kıyı bölgesi genelde kayalıktır ama arada çok kayalık olmayan koylarda kuşunlu dip oltası ile avlanacaksanız en basitinden tavuk göğsü bulabilirsiniz. Diğer yemleri orada belki bulamayabilirsiniz. Kayalık yerlerde ise yüzey sarmasına ekmek ile kefal, melanur, serpe, sokar gibi balıklar yakalayabilirsiniz..Ama yerinizde olsam ordan bir tekneci ile anlaşıp sertı çekerdim..Adrasan tarafında sırtı ile harika balıklar yakalanıyor..Üstelik şu sıralar kuzu ve barakudanın tam zamanı..
Antalya merkezde ancak yaneç (yanıç, teke vs aynı şey) bulabilirsiniz..Mamun, boru kurdu, sülünez gibi yemler bizim burada olmaz..
Mehmet kardeşim teşekkür ederim ilgine çok sağol. Manisadan Alanyaya oradan Antalya üzerinden Adrasana geçeceğim için yanımda yemlerle dolaşmak istemiyorum. Zaten o kadar da dayanmazlar. Belki Antalyada yem bulurum diye bi umudum vardı. O umudumuda sen batırtın. Allah razı olsun. Artık tavuk göüsüne devam ne diyeyim....
Antalya merkez de Kipa Tansaş Metro Diasa gibi grosmarketlerde özel olarak hazırlanmış temizlenmiş tavuk göğsü bulabilirsin sevgili Hakan abi. Yok istemem dersen burdan otobüse veririm sen oradan karşılarsın Canım Ege min yemlerini
Ahanda yücel usta nasılsın. Foça organizasyonundan beri pek giremedim siteye. Sende pek bişeyler yazmadın heralde girdiğim zamanlarda da gözüme çarpmadın. Demek tavuk göüsü bol. Okeyy. Öyle olsun ne yapalım. Bizde marketten alır 300 gr bakarıs avımıza. Rast gelsin....
Yemede yanında yat Yücelim ben bu hafta Kuşadasından tavuk göğsü ile 2 kiloya yakın çeşitimi yaptım Hakan iş yapar kesinlikle tavuk göğsü bulundur yanında
Yanında bulundurmasına gerek yok Mehmet abi Mudurnu Tavuk çiftliği açacakmış yem sıkıntısını gidermek için oradaki
Hakan 2 gün önce tuzla ve bir tülbente yok veya kevgire,suyunu saldımı tamamdır işlem sonra zar boyunda kes Bu cumartesi yemim buydu işte
Mehmet beycim teşekkür ederim. Bakalım bizde deneyelim. Umarım sizin gibi kısmetli oluruzda bizde 1-2 kg karışık yaparız. HEHE....
Hakan Bey ; Antalya şehir merkezinde Belediye İşhanının arkasında yem satılır. Ama sadece teke. İri tekelerden yanınızda bulundurursanınz iş yapar. Rasgele
Osman bey bu iyi bir bilgiydi. Belediye iş hanının arkasında yemci olmasını bilmek iyi bir bilgi. Çok teşekkür ederim.