Adrasan'dan Trol Geçti

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında N@mık tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. sedatk

sedatk Sedat

Namık hakikatten ya;videonda bişi yok ta:p ;) :D :D ammavelakin fondaki şarkı çok hoşuma gitti..kimin bu şarkı;) :confused:

2. sedatk

sedatk Sedat

aneyyyy aneyyyyyyyyy demiyor ama :D :D :D

3. oktopus

oktopus

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Levrek 4300 gram
    Sevgili N@mik,
    Sevgili Serdar,

tuttugunz, saldiginiz balik sizin olsun. Esasinda sizin olsun diyorum ama, paylasimdan son derece keyif aldim. Ellerinize saglik.

Ama en önemlisi: rakilik ayirdiginiz torigi nerede götürdünüz? Afiyet olsun.

Sevgili Namik,
    ben gelecek hafta Yunanistan'a gidiyorum iki haftaligina. Birseyler cikarsa resmini cekip siteye yollamaya calisacagim. Tabiii sizin gibi lahos, orkinos, kuzu üzerine calisamayacagim. Ama bakarsin irice bir cipra, ya da iyi kötü bir levrek cikabilir. Berlin'den sevgiler, Deniz'in de cok selami var.

Tarik

4. cello1956

cello1956 Celalettin EREN

:) İkinizide tebrik ediyorum iyi av iyi paylaşım.Rastgelsin.:)

5. balikci

balikci

İşte sevgili Namık abi böyle biri... sırf yanındaki misafirini en iyi şekilde ağırlamak ve balık avı tutkusunu kendinde olduğu gibi, misafirinede doyasıya yaşatmak ve paylaşmak için eline olta bile almaz, çünkü yanlışlıkla bir kuzu gelirse oltasına misafirin moraller sıfır olur doğal olarak [​IMG]

Son fotoğrafta zaten herşey ortada, Namık abi herzamanki gibi; misafir gitsede balığımıza baksak diye düşünüyor ve tabiki yarınki planını yapıyor bir yandan. :eek: ama ben paragat sepetini göremedim :confused: :D :D :D :D

Şaka bir yana, vakit bulmuşken iki kelime yazayım dedim bir sayfa olacak neredeyse :) sabah erken kalkmak zorundayım o yüzden bitiriyorum.

Ustanın hakkıdır bir balıkçı kahvesi, gerçi gönül sohbet ister kahve bahane... iki dost bir araya gelmiş bence gönülün isteyebileceği en güzel şey budur.

Serdar abi tebrik ediyorum, ege turu yapmışsın mübarek bir bodrumdasın, bir adrasanda, hayat sana güzel vallaha :)

Namık abi misafirperverliğin takdire şayan gerçekten, amatörün derdinden, başka bir amatör anlar hemen soluğu teknede almışsınız :) nice buluşmalar dileğiyle.

Selamlar.

6. Entomorph

Entomorph

Favori Kamış:
    Olta,Çapari,Rapala
    En İyi Avı:
    Dülger Balığı 1 kiloya yakın
    Tebrikler Namık Ağabey. Biz hiç bişey tutamadık malesef bi kaç balon bir iki mercandan başka bişey yoktu.

7. alpperr

alpperr alper

Yaşayamadıkki şöyle bereketli bir av...

8. simendifer

simendifer Sennur

Serdar aştın kendini kardeşim, epey bir dolaştın bu defa. :) Ama değmiş gerçekten, grida süper tebrik ederim. Namık için bir şey demiyorum her zamanki gibi, şu videodaki müziği değiştirsin artık sadece kafi. :p Daha nice güzel buluşmalarınız olur inşallah, keşke ben de bir tatil yapabilseydim bu sene. :( Kısmet bir dahaki seneye. Ama bu defa Namık'sız. :rolleyes: Bizi gönderip, ardımızdan balığa çıkıp kuzu tutuyor, bozuluyorum. :p

9. ufukselen

ufukselen ufuk arpağ

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Kırlangıç, Mırmır, Tekir
    çok çok güzel

İnanın videoyu izlerken sanki yabancı kanallarda balıkçılık yapan kişileri izliyormuş gibi oldum.Sizin küçük balıkları tutup tekrar denize bırakmanız ne kadar doğru balıkçılar olduğunuzu gösteriyor.Tabiatı, doğayı ve denizi seven bir insan olarak sizlere teşekkür ederim...

10. sedatk

sedatk Sedat

şu muziği birdaha dinliyim :D

11. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Serdar kardeşim şu Namığı görünce ona takılmadan duramıyorum,ondan dolayı sana bir şeyler yazmayı atlamışım.Tebrik ederim çok güzel balık tutmuşsun ama namığın suratına bakılırsa bu durumdan çokda hoşnut değil galiba.:D :D

12. Hasan Eray

Hasan Eray Hasan Eray

abi gerçekden güzel bi av olmus senin açından.video bi harika zaten .Tomurcukları koparanlar gül koklayamaz sözü çok hosuma gitti . Helal olsun be abi :)

13. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Her şey çok güzeldi.
    Serinin devamını bekliyoruz. Ama tüm amatörlerden :)

14. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Bak seeen.. balıkçılara bak, sessiz sedasız buluşmuş hem de balık tutmuşlar :D
    Kutlarım, afiyet olsun görtürüün :)

15. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    Namık ve Serdar abi elinize sağlık....O saldığınız balıkların hakkını deniz size fazlasıyla sunmuş gerçekten....Kısmetiniz hep böle açık olsun
    Rastgele

16. tatlisoy

tatlisoy

Favori Kamış:
    Olta, Kamış, Rapala
    En İyi Avı:
    4 kilo Palamut, Birde bir zamanlar 2 kiloluk sazan
    Namık Abi tebrikler. Serdar Kardeşimizide tebrik ederim. Vallahi söylenecek pek söz yok. izleyince herşey ortada işte.

17. Aramis

Aramis

Bayramda bir Adrasan turu yapmak kaçınılmaz oldu sanırım varmı beni de misafir edecek :D Elinize sağlık Harike paylaşım ;)

18. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Evrim, başladımı oralarda kofonalar. Bodrumdayım bu ara yine, yarın sırtıya gideyim diyorum kofona için, kıyıkışlada varmı lüfer felan. Geçende deneyecektin haber gelmedi, özelden bildirirsen bir şeyler olursa sevinirim.

19. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Serdar kardeşim yüzün gülmüş ya kardeşim işte olay bu tebrikler. Namık ta nasılda göstermiş ustalığını illaki balık avlamakta değil ustalık eline sağlık bu güzel kareler için.
    Bir şey var yalnız bu ne yahu vapur da mı avlandınız bankta oturuyorsunuz :D:D

20. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Aşkınım, sağolsun Namık benim geleceğimi duyunca teknede rahat edeyim diye ufak bi tadilata gitmiş:D:D:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.