Salı günü Kardeşim Melih yeğenim Berk ile birlikte Karamık Gölüne Turna avına gittiler eh bir kaç turnadan sonra sazlıkların arasındanda solucanlı el oltasına 3 sazan takılmış nasip işte
Onuda üye yaptık artık videolarını resimlerini kendi eklesin ya yeter bıktım adamın reklamını yapmaktan valla..)
Tebrikler güzel av olmuş, Resimler beni eskilere götürdü, Biz de Eber Gölünde avlanırdık,hele av sonu toprakta gömme balık üstüne de helva...Kıskandım valla..
Melih Bey hoş geldiniz. Nihayet Karamıktan bir karede olsa görüntü görebildik. İnşallah beraber avlarda bol bol fotolor ekleriz buraya.
Hocalarım hadi bakalım bu gün sizin gününüz olsun bari tutun Turnaları çekin resimleri koyun forumada Bumin hocamın avaradada 0+0+0=ahhh ahh yerine ohhh ohh yazsın bari
Melih Bey aramiza hosgeldiniz. Dgerli balikciliginizi kutluyorum...Gorusmek dilegiyle..Mehmet Bey seze de paylasiminiz icin tesekkur ederim....
Vural Hocam Dünkü Karamık avının görüntü hasılatını paylaşmadık daha ayıp valla balıkları mideye indirdin resimleri bari eklede gözümüz doysun yahu Resimlerle videoyuda eklede bari gerçi kameranın şarjı çok erken bitti ama olsun avın senaryosunuda döktürürsün artık Yalnız Bumin Hocamda artık avatarına 1 turna + bol yosun diye eklemesi lazım değilmi? Şaka bir yana keyifli oldu sanırım dünümüz ilk denemeydi bu en azından kayıktan ne şekil avlanıldığını ve gölü tabiki gölcüleri tanıdınız daha sonraki turlarda eminimki ot yerine et tutmaya başlayacaz hep beraber
Hocam şimdilik ot olsun oda bişeydir sınavlardan sonra etlere başlarsın. Eeee hep et hep et olmazki canım yanında salata malzemeside lazım değilmi? Bu arada Hayırlı cumalar...
abi senin resimleri deve yaptım şaka şaka resim çektim ama ava başladığımızda ensemizde soluğunu hissttiğimiz ŞANSSIZLIK akşam evdede devam etti. akşam geldim balıkları mutfağa bıraktım, hanıma çok yorgunum ben duşa giricem hemen yatcam dedim. oda bakmış benden hayır (genelde tuttuğum balıkları ben temizlerimde ) yok başlamış balıkları temizlemeye duştan bi çıktımki hanım balıkları temizlemiş geriye 2 tane kalmış el değdirmediği ancak o 2 sinin resmini çektim zaten hepsini koymayacaktımda resmin asıl 2 tane büyüğü hanım çoktan temizlemişti. hayır kafalarını falan koparmamış olsa temizlenmiş şekillerinin resmini çekecektim ama baktım çekilecek halleri kalmamış resim eklememiş olmayalım hikayemize diye kalan 2 balığın resmini çektim onları yayınlıycam. video eklemeyi öğrenirsem videonuda hemen yayınlıycam saygılar
bunlar sofra sinisindeki halleri buda oğlum osman paşa onuda balıkcı yapıcam buda hikayesi: dün aksam mehmet abi kardeşi melih, bumin hoca ve ben karamık gölüne ava gittik 2 şer kişilik ekip halinde 2 kayıkla girdik göle, aksam 7 gibi balıklar kaşıklarımıza saldırmaya başladı ama malesef 45 dakka boyunca nerdeyse tamamı 30-35 cm boyunda yavrucuklardı ve suya iadesi gerekiyordu tabiki gereken yapıldı. yalnız sorun burda başlıyordu çünki ben gelen balığın bıyutunu bilemediğim için her balık alışımızda kameraya kayıt yapıyordum derken ilk sorun kameranın belleği doldu oturup biraz cektiğimiz filmleri sildik kaşığa nasıl takıldı bu kadar küçük turna diye hayret ettiğimiz en küçük balığın göle iadesini bıraktım sadece. saat 8 e doğru suya iade ettiğimiz küçükler heralde büyüklerine söylemiş olacaklarki bu defa onlar bizi ziyarete gelmeye başladılar tabii bizde kayığımıza buyur ettik kendilerini gerçi ziyaretin kısası makbuldür biz gidek artık falan dediler ama biz ısrarcı davranınca ve sizi afyona götürcez diyince kaldılar onlarda yalnız bu defada kameranın şarjı bitti ve malesef ne o balıkları çekişimizi nede balık sonrası toplu fotomuzu çekemedik turna avımız gayet zevkliydi çok bereketli olmasada yukarda avlarımızdan 2 tanesinin resmi var birazdan da becerirsem suya iade ettiğimiz yavruların ve karamık gölü tanıtım videomuzu ekliycem saygılar
Merhaba ellerine sağlık ben denizlide oturuyorum bu karamık gölü nerde nasıl gidilir tarif edebilirmisin