arkadaslar ben videoları buraya ekledim.bu linklerden izliyebilirsiniz. karşıda gördüğümüz dağlara dikilicek fidanlarımız...benim bulunduğum yer buluşma noktamız olucak... http://www.youtube.com/watch?v=CoIb5XjcVFA ağaçlandırılma yeri yukarıda dağda ama tabelamız bornova karşıyaka yeni açılan otoban tünel girişinin sağ tarafına takılacak...ve böylelikle o yolu kullanan herkes tabelamızı rahatlıkla görecek...bu yol aynı zamanda Aydın Çanakkale otobanı... http://www.youtube.com/watch?v=L-JKnI2mdEw burasıda dikim yaptığımız yerden iki sokak aşağıdan körfezin görünümü...ama dikim yapacağımız yerden çok daha güzel gözüküyor güzel izmir... bir kaç tanede resim var... bu düz alan bizim buluşma noktamız olucak.dikim yeri karşıki dağlar...
Yaşasın, bu çöl yavrusunu vahaya mı çevireceğiz şimdi? Ne mutlu bize! Manzarada güzel, peki mangalımızı ne zaman yapabileceğiz, gölgesinde tekirimizi ne zaman içebileceğiz? Kaç senede büyüyormuş bu tür?
İnsanın tüyleri tiken tiken oluyo valla Harikasın Müjdatcım, çookk emeğin geçti çookk,hakkını helal et
Buluşma noktasını (KİMLER GELİYOR ) konumuzdan takip ediceksiniz. evet burası laka köyünün üst tarafları. Can saol kardeşim herkes hakkını helal etsin.herkesin emeği var. Ayşe ,Fatma ,Necla, Hadi kalk kız,Allah belanı vermesin at bi göbecik ,hooppaa hadi bakayım oh,oh yandan, yandan, bak Can abilerinde burda salla bakayım göbecini Can abine taksın bi beşlik ,bugün var şenlik,
Off... Ben gelemiyorum ama nasıl heyecanlandım görünce anlatamam Arkadaşlar dikim yapıldıktan sonra da bir fotoğraf çekip bize tüm ormanımızı gösterirseniz çok güzel olur Bir günde bitmeyecektir mutlaka, ama bir arkadaşımız vakit ayırıp tüm dikim işleri hallolduktan sonra bizler için daha sonraki günlerde gidip fotoğraf çekerse seviniriz... Biz de ormanımıza bakıp bakıp gururlanalım durmadan
Çok teşekkürler Müjdat Bey bir kere daha emeğinize sağlık.Sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğiz bizler.Göstermiş olduğunuz özveriyi hayranlıkla izliyoruz gerçekten. Yer seçimide harika olmuş,burası bir süre sonra yemyeşil bir alan olacak.Bir sürü hayvana ev,bir sürü insana dinlence olacak. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Benim burası ( Laka köyü ) ile ilgili kötü bir anım vardı ama, ne tesadüf ki yıllar sonra Allah bana bilmeden öç alma şansını tanıdı . Benim için kötü hatıra taşıyan yer ,artık benim de içinde bulunduğum bir oluşum sayesinde, olmasını istediğim hale geliyor Artık kullanım amacı tamamen farklı olacak bu da benim için ayrı bir sevinç kaynağı
mujdat abı ellerınıze saglık,cok guzel . pazar gunu ıcın hepberaber mı hareket edecegız.yer hakkında kesın bılgıler ne zaman verılecek.