bu balığın varlığı yeni değil sanırım yıllar öncesinde hayat ansiklopedisinde okumuştum bu balığı merak edenler hayat ansiklopedisine bakabilirler
kuşyemi kullansak? yemlemede kullanılıyor zaten, eleman kendini kuş da zannetse balık da sansa çalışır
Arkadaşlar yorumlar gerçekten beni gülmekten kırdı geçirdi.Paylaşım için teşekkürler.Özellikle de sapanla mı vuracaz espirisi harikaydı.
Bilimadamlarını şok eden balık Bilimadamları yaptıkları araştırmalarda, yılın iki-üç ayını ağaçta yaşayarak geçiren bir balık türünü keşfetti ABD’Lİ bilimadamları Florida ve Karayibler’de yaptıkları araştırmalarda, yılın iki-üç ayını ağaçta yaşayarak geçiren bir balık türünü keşfetti. Beş santimetre boyunda olan balıktan yüzlercesine ağaç kovuklarında rastalayan bilimadamları şoke oldu. “Mangrove Killfish” adı verilen, deniz ve göllerde yaşayabilen balık, yılın belirli dönemlerinde sudan çıkıp ağaç kovuklarında yaşıyor. Metabolizmasını açık havada nefes alabilecek şekilde değiştiriyor. Hem dişi hem erkek cinsel organlarına sahip olabiliyor. Kendi yumurtasını kendi döllüyor.
İlk sayfada fotoğraf var oradan bakabilirsiniz arkadaşlar. Konu mükerrer olduğu için iki konuyu birleştirdim.
Hayır, aynı konudan iki tane olmasının manası yok diye. Normalde ikinci konu silinir ama ben fazla mesaj yazılmamış olduğu için birleştirmeyi uygun gördüm. Esasen konu açmadan önce foruma şöyle bir göz gezdirirseniz, böylelikle aynı konuyu açmazsınız.