Nerdeyse 1 aydır bütün evleri dağıtıp aradığım ancak bulamadığım su altı makinesini tesadüf eseri bir çantanın içinde bulmanın zevkiyle birkaç agaşon resmi çektim (çektirdim ) inşallah beğenirsiniz.. ==========================================- ==========================================- ==========================================- ==========================================- ==========================================- ==================-o======================- Ayrıca dün vurduğum minekop... (3.5 kg )
balığı diğer tarafından daha estetik çektirdiğim bir foto var ama orda da ben bozmuşum estetiği o yüzden kendimle balık arasında tercih yapmak zorunda kalınca bu resmi koydum
eline saglık hakan devamını bekliyoruz bu arada didimde kuzenim iri çipralar yakalıyormus en ufagı 500 600 gr diyor bazılarını cekemiyormus yengecle avlıyor
evet burası didim/altınkum.. şu aralar bende çok çupra görüyorum bu sabah 650 gr bi tane aldım. bu arada kuzeniniz nerde avlanıyomuş merak ettim didimde en güzel mera eski dsi kampı karşısındaki adanın kuzey doğu kısmı. kıyıdan hızla derinleşip 65 70 metrelere inen bir yamaç var o bölgede çok güzel çupra sinarit levrek vs. gibi avcı balık yapıyor ( tabiki yamacın sığ kısımlarından bahsediyorum dalış olarak.. ). ama ben minekopu kıyıdan sadece 600-700 metre açıkta altınkum plajından aldım.