Ağva nehir-deniz balık avı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında avcianil tarafından paylaşıldı.

1. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Lambuka 5.5 kg,Levrek 1.5 kg,Akya 3 kg,Fangri 1.1kg,Çipura 500gr
    Herkese merhabalar abilerim haftasonu kaçıp ağvaya geldik biraz kafa dinlemeye tabi benim amacım balık tutmak :) öyle olunca dam tc30 carbon olta aldım kavanozda mısır aldım denize atarım diye sülünes ve karides aldım yemlerim oltalarım herşeyim tamam tek eksik şey balık :).Kaldığımız otel nehir üstünde diyebilirim.Otelin adı acqua verde bilenler vardır belki zaten heryeri nehir.İşte daha dün geldik attım oltamı sadece 1 tane ufak kayabalığı yakaladım.İğneyi çıkarıp cumburlop suya attım.Sazan tutmak istiyorum.Kurşunlu bi olta atıyorum işte :).Ama balık uğramıyor attığım yerden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Kanolar geçiyo nehirden o yüzdende biraz kötü attığım yer gibi geliyor.Bilenler varsa yardımcı olabilirmi nerde tutabilirim bu ağvada balığı ? Şimiden teşekkürler ..

2. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    anılcım eğer otelin nehir ile denizin birleştiği noktaya yakınsa nehirin denize döküldüğü bölgede sahte balık ile atçek yap...bakarsın levrek gelir ;) yada başka zaman tuttuğun kayabalığını canlı yem taktiği ile levreğe at :)

3. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Tavuk ciğeriyle nehrin içini dene biz geçen sene orada tavuk ciğeriyle balık yakaladık. Sazan yok tatlı suda boşuna deneme derim. Harun'un dediği gibi sahteyle yeşilçay'ın denize karıştığı yerde bir dene istersen levrek olabilir.

4. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    Yem olarak mısırla sonuç alamaman normal bide sabah 6-7 gibi solucanla dene.Aşşağıdaki linkteki avım greenline otelin bahçesinden ayrca nehirdede sazan mevcut göründüğü gibi ,denize gelince hiç vakit kaybetme ağvada denizden balık tutmakla derim çnkü ben denedm hayal kırıklığı anca mevsiminde kalkan flan tutarsın heralde kıyıdan
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14753

Son düzenleme: 9 Mart 2008
  5. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Tatilim bitti bile :( ordaki abiler yazın çok balık olduğunu söyledi inşallah yazın tekrar giderizde tutarım :) Denizi denedim ama yosundan başka hiç bir şey tutamadım :D nehire gelince hergün attım attım gidiceğimiz gün kurşun koptu :( o günde öyle bitti şuan gıcık balıksız ankaradayız :( Saygılarla ..

6. mcaglar

mcaglar Mehmet ÇAĞLAR

Favori Kamış:
    Olta, Kaşık, Meps, Rapala
    En İyi Avı:
    Turna, 6 kg
    Ankara mı balıksız !!! :D eğer sitedeki üyelere bir bakarsan Ankaradaki üyelerin çok fazla olduğunu görürsün ;) sence neden acaba :D Ankara vasıta sorunu olmayan arkadaşlar için çok güzel bir yer, forumları biraz araştır derim ;)

7. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Herkese yeniden merhaba abilerim şuan ağvadan yazıyorum :D gene geldik buraya bu sefer balık var gibi bi kaç kere attım yemleri boşalttılar saat geç oldu fazla atamadım olta ama yarın inşallah tutarım size soracağım şey yem meselesi .. Yem olarak karides takıyorum küçük hemen boşaltıyorlar solucan çıkartıcam ama solucanmı kardesmi kullansam tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar teşekkürler..

8. Suatreis

Suatreis

Anıl kardeşim, solucan yada kurt bulmak sana oldukça zaman kaybettiricektir. karideslerini ayıkla ve bol tuzlu suda 1 saat kadar beklet, sertleşsinler yada bulabilirsen midye çıkart onları kullan. Sana kaya yada boru kurdu göndermeyi isterim ancak iletişime geçmemiz ve malzemenin sana ulaşması 3 gün kadar sürer. Bilhassa boru kurdunu tavsiye ederim. ama bana hemen iletişim bilgisi ve kargo adresi vermen lazım. İzmir de benden iyi olmasın :D bi müjdat abin abin var ona ulaştığım an yemlerin kargoda demektir. Ama dediğim gibi...

imkanın ve orada kalacak zamanın var ise suat.pastirmaci@gmail adresine iletişim bilgisi ve adres gönder. Kardeşimize hediye bab ında bir desteğimiz olsun :)

9. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Suat abi çok teşekkür ederim :) neyseki doydum balığa tam 14 tane kayabalığı yakaladım :D at çek yaptım işe yaramadı şimdi suda olan oltamı çekicem inşallah 15. balığıda yakalarım :D:D herhalde bundan sonra kayabalığını görmek istemiyeceğim :D