Sizlerin yanında biz kim, cupracı olmak kim abi Anca yanından geceriz... Yok vallaha hic ayıramadık, aglattık maalesef
Muammer abi vallaha bu cupra doyulacak balık değil. Günün her saati yiyebilirim. Tavası, ızgarası hiç fark etmez
Vay Vay Vay Gökhan kardeşim ne yaptın sen öyle vallahi hemde kıyıdan öylemii. Biz artık balığa falan çıkmayalım. İnan boşa zaman geçiriyoz Antalya'da.
tebrikler hakikaten en güzel resim mangalda sıralanmış yatanlar. nar gibi kızarmış ağzının suyu ağzında zor duruyor insanın. afiyet olsun.yeni işiniz de hayırlı olsun.
Ramazan günü olmaz ki be. Zaten balığa gidemiyoruz diye dertliyiz bir de oruç oruç güzelim balıkların mangalla buluşmasını izletiyorsunuz. Türk filmi seyreder gibi oldum şimdi ağlıyacam. En son "babam ve oğlum"u izlerken böyle olmuştum. (afiyet olmuştur herhalde)
gökhan paylaşım için teşekkürler mangalda harika görünüyor afiyet olsun eksikler var ama hele bi ramazan geçsin
Gökhan' ım ne ettin sen Bunun üzerine şimdi Akbük2 e taarruz başlar Ellerine kolarına, emeğine sağlık
Deniz alemsin ya hu... Vallaha ben de onu izlerken ağlamıştım. Eğer bu bir Türk filmi ise bu sahnede mutlu son olsa gerek.