Akbük Kazıklı Koyu 2010 Bölüm 6

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında BARIŞ tarafından paylaşıldı.

1. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Barış bey yılda bir kez tatil yapıyormuş ne varsa yoksa denizde toplamış değil muhabbet.... böyle bir hakkı olmadığını zaten kendiside biliyordur eski bir düzenleyici olarak....

Hem bazı arkadaşların unuttuğu bişey var, levrek yemli avda iğneyi yutar.... siz bu iğneyi çıkartana kadar balığın mideside beraberinde gelir... bırak balığın yaşamasını, o anda can verir.... çok nadirdir ağzından yakalandığı yemli avda... bizzat tecrübe ettim bunu zamanında ve artık sadece sahte ile avını yapıyorum.... kaldıki adamlar palet yemle avlanmış....

Herşeyden önce Yapılan av yasal bi kere, limiti aşımı yok.... vesayre artık yasal avlarıda mı eleştirir olduk bu ne biçim düzendir böyle. Adam arkadaşlarıyla çıkmış tatile, balığını yakalamış... , yemiş, içmiş eğlenmiş, siz yapmadınız mı sanki........ her ne kadar küçük balıkta olsa tebliğe göre yasal mı? yasal arkadaşım kimse buna bişey diyemez... diyosanda tarım ve köy işleri bakanlığına de, adamın raporuna değil.

Noldu bu kadar eleştiri olduda o yakalanan balıklar geri mi gitti suya?

Av yasal olduğu için tebrik ediyorum....

Sanmayın ki ufak balık yakalayanları destekliyorum...... ama madem amatör balıkçılık sitesi burası... amatör balıkçılık tebliğne göre değerlendirelim raporları... kafamıza göre değil...