arkadaşlar cumartesi akşamı torbalıdan akbük'e doğru yola çıktık,geç bir vakitte saat dokuz gibi capris otelinin karşısındaki koydan kardeşimle ben botumuzla açıldık.kerterizi bulduktan sonra demir attık,avlağın dibi çamur derinlik 10-15m. arasıydı.olta olarak ikili sarkıtma ve hafif zoka kullandık.yemlerimiz borukurdu ve mamundu.sabaha karşı hava çok soğudu ve üstelik çiğ bizi iyice ıslatdı yeterince de balık alınca sabah suyunu beklemeden 4'te denizden çıktık.fotağraf makinem olmadığı için fotağrafları webcamle evde çektim ,becerebilrsem fotağrafları koyucam.herkese rast gelsin[/URL]G].
Cem kardeşim tebrik ederim. Son zamanlarda yapılan en güzel avlardan biri olmuş bu.. Çok seçme ve değerli balıklar.. Bravo size...
maşallah yawww yeter arkedeşler yeter ya bizide dusunun sadece garip garip bakanları tebrikler nazar değmesin nasibiniz hep açık olsun
Ali arkadaşım,balıklar tekir mi diye sormuşsun üsttekiler lidaki ve bir tane çupra var büyük fotoğraftakiler mırmır,ayrıca mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hepinize rastgele.
ben aslında Tekir ile mi tüketilir anlamında sormuştum neyse tercihen, afiyet olduktan sonra sorun yok, teşekkürler, nice bereketli avlara.
tebrik ederim arkadaşlar güzel av olmuş ben en son e.foçadan yahya kaptan ile çıkmıştım uzun zaman oldu ama görüyorum ki site durmamış maşallah herkes balıkta Allah ziyade etsin.
Mırmır , mırmır, mırmır, mırmır.... Hemde saat dörde kadar o çiğin altında. Saygı duymaktan başka ne yapılabilir ki?
akbük Tebrikler Cem,iyi av olmuş..Akbük her mevsim verimli bir avlak.Bende Torbalı'da oturuyorum..Yaz -Kış Akbük'de avlanırım..Boş döndüğümü hatırlamıyorum..Ben Yaz aylarında Sahte cenneti tercih ediyorum,güneş battıktan sonra,gece 23-24'e kadar iri mırmır ve kaba lidaki yapıyor..denemeni tavsiye ederim..