Ustam Sana büyük geçmiş olsun diyorum. Zira geçmiş ve kolay kolay kazanılmayacak sağlam bir tecrübe bırakmış. Artık Sen bu durumlarda ne yapılması gerektiğini biliyorsun. Ustayı usta yapan da geçmişteki tecrübeleri işte.
Günaydın Herkese günaydınlar değerli arkadaşlarım hazırmıyız..... Bir iki üç dört....... (ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam. nerden aklıma geldi şimdi bu türkü ya)
Sabah bir kalktım 04,30 hadi dedim yürü. arkasından yok dedim gitme. işler yoğun biliyorsun bu günlerde. Masaya kurmuşum olta düzeneğini. bağlamışım torik yemini. yavaş yavaş salıyorum. 2 lik çelik halatı. işleri toplamam lazımmmmmm..... Hava 10 numara yarın sorunsuz.....
. Ustam, Toparlayalım işleri, Yarın öksüz bırakmayalım balıkları, Boğaç evde Bana mangal & Tekir yapacak , Sözü var. Mavruka deneyeceğiz daha ... Bu arada Hamsi işini ne yapalım ? getireyim mi yanımda 3 kilo Hamsi?
aldım elime gümüş mavruka bir elimde balık diğerinde dabruka sıkma canına Tarcanım Atarız çinoları mangala
Dolap şu anda hamsiyle çakılı 3 kovaya yakın balık var ama hepsine yol vereceğim. alırız sabah 1 kasa halden en canlısından....... mangal ha. bak Tarkan zaten11. organizasyon da boğaçın tekkeyi bekleyen çorbayı içer lafını okudum aklıma çorba geldi sabah sabah. iskorpit çorbası. çalıştırmayacaksınız benı yıne..... o kokuyla kediler gibi ufak ufak balıklar adoğru götüreceksiniz beni...
. Usta , Denize geri salmasaydık o İskorpit azmanını , yapardık çorbasını, Şööyle Bol Defne li,sarmısaklı , Maydanozlu ve acı bider salçalı. Offf. fırından çıkmış sıcacık ekmeği ban suyuna... Neyse ben seni daha fazla meşkul etmeyeyim. malum iş güç var.
Bu konular nerelerde kalmış Allah rızası için değerli adminem bunları görünür bir yere taşırmısın. nerelerde kalmış bunlar ya. benim gonderdiğim konuların altındada gözükmüyor.lütfen görünür bir yere alırsan daha fazla okunabilir iye düşünüyorum. herhalde sohbetın altında açtık ya ondan dıye düşünüyorum. ama arkadaşlar zannederim dahada faydalanabilirler diye umut ediyorum.
Ali ağabey, Makaleler kısmına aldım, uygunmudur? Benzer konular varsa bildirmeni rica ederim, zira sohbet kategorisi v.b. arama motoruna dahil edilmiyor.