merabalar arkadaşlar.forum yenilendiğinde ilk üye olanlardandım ancak bilgisayar sistemimin çökmesi nedeniyle aylarca forumdan uzak kaldım maalesef.bu süre için de sadece tatil için gittiğim didim akbükte balığa çıkabildim.birde davutlar milli parkında.akbükte hayatımın ilk mırmırını tuttum. davutlardada hayatımda hiç görmediğim renkli balıklar tuttum.rengarenk balıklardı gerçekten.beş tane de izmarit tuttum.renkli balıkların ne olduğunu bilmediğim için biri hariç diğerlerini bıraktım.onuda didimde balıkçılara sordum onlarda bilmiyolarmış ne olduğunu neyse. deniz avı bir değişik zevkli gerçekten.tatlı suya alışkın biz ankaralılar için güzel bir değişiklik oluyor.ankara ya gelince kızılırmakta birkaç tatlı su kefali tutmama rağmen denizdeki zevki alamadım.iki ay oldu içim içimi yiyor.bende ankaraya en yakın deniz akçakocaya gideyim dedim bu hafta sonu.akçakoca da 3 köstekli dip oltası iş yaparmı yem olarak tavuk göğsü veya bulursam midye kullanmayı düşünüyorum. kıyıdan avlanma için başka takım önerisi olan varsa çok işime yarar.birde akçakocada yer önerisinde bulunan olursa çok sevinirim.tekrardan herkese iyi avlar