akcakocalı golu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında nükredit tarafından paylaşıldı.

1. nükredit

nükredit muhittin

S.a
    GIdılen mekan : Akcakocalı golu
    Gıdılen arac : mobilet (reis)
    saat saat 5.30 dan sonra yola cıktık avlaga vardıgımızda saat tam anlamıyla 6.30 du ve sıteden almıs oldugum bır yem tarıfını hemen buldugum ve derınlıgıne ınandıgım mekanıma attım daha sonra vakıt kayıp etmeden kaynatmıs oldugum darılarımı ıgnelerıme takarak besmele cekerek saldım gole daha sonra 2 sat gectı balık alamadım , bır yandanda bır genc arkadasın elınde 10 tane oltasına baglamıs oldugu tırıvırı ıle gelıp durmadan at cek sazan ve dıslı levrek yapması benı ıyıce sınır ettı daha sonra bagırarak dedım lan oglum 156 arayıp sana 750 mılyon ceza mı yazdıralım lan ıllakı dedım daha sonra bıraz ılerı gıttıgımde mantarlı atmak ıcın canlı dubara ıle dıslı levrege yaklasık golun 150 mt. dokum dokuldugunu gordum ıyıce sınırlendım neyse sonucunda sınırımı almıs oldugum 3 parca dıslı bır parcada 8 bıyık ındırdı ama hala sınırlerım yogun mıktarda devam etmektedır. balıkların fotoları cekemedım cunku balıklar arkadasımda o cekecektı ondan alınca atarım ....
    saygılarımla

2. Serdar UsLu

Serdar UsLu Serdar

Favori Kamış:
    Ryobi 295 40-125 g
    En İyi Avı:
    Grida 4 Kg
    Muhittin öncelikle sana şunu söylemek isterim canım kardeşim elinden geldiğince türkçe`yi doğru kullanmaya çalışman.
    Daha sonrada eğerki bulunduğun avlakta baktın yasak olan bir şeyi kullanan var bunu kendin argo bir üslüpla değilde yetkili birimler haber vererek çözmendir.Bu ülkenin polisi,jandarması var,bunu söylememin sebebi sen bişeyler söylersin onlar bişeyler söyler ve tatsız olaylar meydana gelir onun için yetkili birimlerin olaya müdahale etmesi daha uygun olaçaktır.

Tutmuş olduğun balıklar gelince tebrikler,fotolarınıda görmek mutlu eder.

Sevgiler

3. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Evet Muhittin bende Serdar abinin tüm söylediklerine katılıyorum.Herşey sırasıyla yapılmalı icap ettiği şekilde yapılmalı.Balıkavı.net e yakışır şekilde hareket et.Hadi rastgele.

4. nükredit

nükredit muhittin

tamam abılerım onerılerınız ıcın tesekkur ederım