mrb temmuzda akçaydayım ikizçayda oturuyom o taraflada levrek çipura çıkarmı acaba .yani çayın denize döküldüğü yerlerde.
Konuyu hortlatıyorum... Bugün veya yarın tatile çıkacağız. Önce Balıkesir/ Akçay, daha sonra da Kocaeli.. Kocaeli ile ilgili av bölgelerini öğrendim, sıra geldi Balıkesir/Akçay'a. Akçay'da bir dere var, derenin bittiği yerlerde atacağım.. Ne balık çıkar o bölgede?
Akçay'da denizle buluşan birden fazla dere var. Hangisini kasettiğini tam anlayamadım. Zeytinli-Akçay arası (Akçay merkezine daha yakın olanı) ise oradan güzel levrek alındığını biliyorum. Diğer noktalar için konuda zaten epey bir bilgi verilmiş Şimdiden rastgelsin, iyi tatiller.
Kısmet olursa bende bu ayın sonu veya önümüzdeki ayın başlarında gitmeyi planlıyorum. Konuyu ben açacaktım fakat açılmış bir konu olduğunu görünce sevindim. Yakından takip ediyorum ve ayrıca araştırıyorum birşeyler bulursam mutlaka paylaşırım gerçi bu kadar üstadlarımızın arasında bunu yazmak çok doğru olmadı....heyecanıma verin abilerim....
Bende eski Turban Oteli şimdiki Akçay Resort otelin önünden olta attım.Öğrenciler ile ilgilendiğim için en fazla 30 dk durabildim.
yok yok 20 kg yetermi olmadı denizi size verelim olurmu beyefendi burası amatör balıkçı platformudur. bizim bohçacılarla işimiz olmaz