Akdenizde bir gün..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında deePblue tarafından paylaşıldı.

1. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    tebrikler güzel bir av olmuş :)

2. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Tebrikler, cidden çok güzel bir minekop. Mırmırlar vicdani limitin altında kalmış anlaşılan. Zaten Antalya çevresinde öyle iri mırmır artık neredeyse kalmadı, maksimum el kadar çıkıyor. idk

Yalnız birşeyi anlamadım, sırf sülünez almak için mi İzmir'den dolaştınız? :confused: Antalya merkezden geçtiyseniz artık birçok avmarketinde canlı sülünez sürekli bulunuyor da.

Avlarınız daim olsun inşallah. İlerde nesil üçlenir, aynen devam eder inşallah. :)

3. sniper07

sniper07 KAMİL

En İyi Avı:
    ÇUPRA 2 kilo
    usta elinize saglık güzel av olmuş .... finikeden selamlar balıga devam.....

4. Sahilteam

Sahilteam Orhan YÜREKLİ

Favori Kamış:
    Balzer & Linea Effe Oyster & Okuma Salina
    Favori Makine:
    Ryobi ARCTICA 8000 & Daiwa 7000 C & Okuma Avenger 65A
    En İyi Avı:
    İstavrit 46 cm. & Turna 88 cm. 6 kg.
    Paylaşım için çok teşekkür ederim. Bende babamla zamanında çok gittim balığa .Beni balıkçılığa babam alıştırdı. İyikide alıştırmış. Şuanda yaşlandı 74 yaşında birazda rahatsız olduğu için gelemiyor. Eski günlerim aklıma geldi bende duygulandım. Allah babalarımıza sağlık sıhhat ve uzun ömür versin cümlemizin.
    Rasgelsin..

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tam da bu avi gerçeklestirmek için techizat kusanmaya baslamisken guzel oldu bu rapor :) tebrik ederim darisi basima

6. deePblue

deePblue na

Caner abi teşekkür ederim..6 yıldır neredeyse bu ortamdayım..ilk başladığımda sinek iğnelerle mırmır kovalıyordum sadece. Ama sen ve senin gibi paylaşımcı ustalar sayesinde büyük balığı ne zaman ne şekilde kovalayacağımı gayet iyi öğrendim. arada bir uygulama fırsatı bulursam ne mutlu artık bana:) Sizlere de rastgelsin her daim

Muharrem abi teşekkürler. Belirttiğiniz gibi ikimiz içinde çok güzel bir kaçamak oldu :)

7. deePblue

deePblue na

Can abicim teşekkürler. Darısı sizlerin de başına inşallah:)

Teşekkürler Önder kardeşim.

8. deePblue

deePblue na

İsa abi sağolasın :) Boğazın tadı başka..orların tadı daha bir başka.
    Sizlere de rastgelsin :):)

Teşekkür ederim :)

9. deePblue

deePblue na

Merhaba :) Öncelikle teşekkür ederim
    Evet iri mırmırlar sadece gün doğumu esnasında bir kaç tane geldi..onun dışında gün içersinde dolananlar yavru balıklar. Orada konuştuğum yerel balıkçılarda aynı durumdan şikayetçi.yakın zamanda denizde hiç bir şey kalmayacak sanırım:(
    Sülünezleri özellikle İzmirden aldım çünkü bu sene çıkan yemler son derece küçük. Hal böyle olunca gidip yerinden seçerek almak istedim. Zaten yolumun üzeri gibiydi. Antalya merkeze ise hiç uğramadık.
    Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkürler:)

Teşekkürler Kamil abi. Rastgelsin sizlere de :)

10. deePblue

deePblue na

Sevgili Orhan abicim öncellikle Rabbim sizlere ve babanızı da hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Samimi tebrik mesajınız için defalarca teşekkür etsem azdır. Sizin de güzel günler yaşadığınız çok belli. Dilerim bundan sonraki hayatınız da aynı güzelliklerle dolu dolu devam eder.

geç kalma abicim...tren kalktı gidiyor :):) misinaların sağlam, iğneler keskin, yemlerin kokulu olsun inşallah:D

11. by_mk

by_mk Murat

tebrikler çok güzel balık

12. E.Türker

E.Türker Eyyüp Türker

Favori Kamış:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    Lagos 5 Kg.
    Akdeniz mi.? Ege mi.? anlamadım.

13. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    finike gene size çömert davranmış ;) helalin var be ahmet gene almışın nasibini koç gibi maşallah :)

14. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Muhteşem bir balık, tebrikler...

15. talip yeşiltepe

talip yeşiltepe talip yeşiltepe

gercekten guzel bir rapor olmuş fotolar insanın içini kıpır kıpır yapıyor,tabi fotodaki minekopta yapılan fedakarlıkların bir hediyesi olarak fotolara ve rapora daha bir değer katmış tebrikler.daha buyuk ve guzel avlara..

16. deePblue

deePblue na

Murat Bey çok teşekkür ederim. gerçekten yakışıklı bir balıktı :)

Sevgili Mustafa abim senle gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesi uğurlu geldi :) bir kaç saat içinde teşrif etti kendisi :D
    Bu balığı ve yakalama tekniklerini forumda senin gibi değerli üyelerin paylaşımlarıyla öğrendik. Tekrar teşekkür ederim.
    Artık havalar normale dönmeye başladı. Bahane kabul etmiyoruz artık soğuk vs :)
    Rastgelsin abicim

17. deePblue

deePblue na

Hakkı Bey beğenmenize çok sevindim. Teşekkürler :)

Talip kardeşim öncelikle teşekkürler.
    Seninde belirttiğin gibi yapılan fedakarlığın bir karşılığı gibi oldu bizim içinde bu güzel balık. Dilerim daha irileri, daha güçlüleri senin oltana denk gelir.
    Rastgele :)

18. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    TEBRİKLER... HARİKA BİR AV YAPMIŞSINIZ...TROFE AVLARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.ALLAH ŞANS AÇIKLIĞI VERSİN.İNŞAALLAH BOL BOL BALIK TUTUN , BOL BOL NEŞELENİN.GÜLEN YÜZÜNÜZ SOLMASIN , ŞEN KALIN HOŞÇAKALIN...BURSADAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR...

19. yantir

yantir Hasan

En İyi Avı:
    Akya-17 kg
    ahmet inşallah devamı gelir.
    foto finike sahiline benziyor?

20. deePblue

deePblue na

Ercan Bey tebriğiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    İnşallah daha güzelleri sizin oltanızdan eksik olmaz.
    rastgelsin :)