Tebrikler, cidden çok güzel bir minekop. Mırmırlar vicdani limitin altında kalmış anlaşılan. Zaten Antalya çevresinde öyle iri mırmır artık neredeyse kalmadı, maksimum el kadar çıkıyor. idk Yalnız birşeyi anlamadım, sırf sülünez almak için mi İzmir'den dolaştınız? Antalya merkezden geçtiyseniz artık birçok avmarketinde canlı sülünez sürekli bulunuyor da. Avlarınız daim olsun inşallah. İlerde nesil üçlenir, aynen devam eder inşallah.
Paylaşım için çok teşekkür ederim. Bende babamla zamanında çok gittim balığa .Beni balıkçılığa babam alıştırdı. İyikide alıştırmış. Şuanda yaşlandı 74 yaşında birazda rahatsız olduğu için gelemiyor. Eski günlerim aklıma geldi bende duygulandım. Allah babalarımıza sağlık sıhhat ve uzun ömür versin cümlemizin. Rasgelsin..
tam da bu avi gerçeklestirmek için techizat kusanmaya baslamisken guzel oldu bu rapor tebrik ederim darisi basima
Caner abi teşekkür ederim..6 yıldır neredeyse bu ortamdayım..ilk başladığımda sinek iğnelerle mırmır kovalıyordum sadece. Ama sen ve senin gibi paylaşımcı ustalar sayesinde büyük balığı ne zaman ne şekilde kovalayacağımı gayet iyi öğrendim. arada bir uygulama fırsatı bulursam ne mutlu artık bana Sizlere de rastgelsin her daim Muharrem abi teşekkürler. Belirttiğiniz gibi ikimiz içinde çok güzel bir kaçamak oldu
İsa abi sağolasın Boğazın tadı başka..orların tadı daha bir başka. Sizlere de rastgelsin Teşekkür ederim
Merhaba Öncelikle teşekkür ederim Evet iri mırmırlar sadece gün doğumu esnasında bir kaç tane geldi..onun dışında gün içersinde dolananlar yavru balıklar. Orada konuştuğum yerel balıkçılarda aynı durumdan şikayetçi.yakın zamanda denizde hiç bir şey kalmayacak sanırım Sülünezleri özellikle İzmirden aldım çünkü bu sene çıkan yemler son derece küçük. Hal böyle olunca gidip yerinden seçerek almak istedim. Zaten yolumun üzeri gibiydi. Antalya merkeze ise hiç uğramadık. Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkürler Teşekkürler Kamil abi. Rastgelsin sizlere de
Sevgili Orhan abicim öncellikle Rabbim sizlere ve babanızı da hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Samimi tebrik mesajınız için defalarca teşekkür etsem azdır. Sizin de güzel günler yaşadığınız çok belli. Dilerim bundan sonraki hayatınız da aynı güzelliklerle dolu dolu devam eder. geç kalma abicim...tren kalktı gidiyor misinaların sağlam, iğneler keskin, yemlerin kokulu olsun inşallah
gercekten guzel bir rapor olmuş fotolar insanın içini kıpır kıpır yapıyor,tabi fotodaki minekopta yapılan fedakarlıkların bir hediyesi olarak fotolara ve rapora daha bir değer katmış tebrikler.daha buyuk ve guzel avlara..
Murat Bey çok teşekkür ederim. gerçekten yakışıklı bir balıktı Sevgili Mustafa abim senle gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesi uğurlu geldi bir kaç saat içinde teşrif etti kendisi Bu balığı ve yakalama tekniklerini forumda senin gibi değerli üyelerin paylaşımlarıyla öğrendik. Tekrar teşekkür ederim. Artık havalar normale dönmeye başladı. Bahane kabul etmiyoruz artık soğuk vs Rastgelsin abicim
Hakkı Bey beğenmenize çok sevindim. Teşekkürler Talip kardeşim öncelikle teşekkürler. Seninde belirttiğin gibi yapılan fedakarlığın bir karşılığı gibi oldu bizim içinde bu güzel balık. Dilerim daha irileri, daha güçlüleri senin oltana denk gelir. Rastgele
TEBRİKLER... HARİKA BİR AV YAPMIŞSINIZ...TROFE AVLARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.ALLAH ŞANS AÇIKLIĞI VERSİN.İNŞAALLAH BOL BOL BALIK TUTUN , BOL BOL NEŞELENİN.GÜLEN YÜZÜNÜZ SOLMASIN , ŞEN KALIN HOŞÇAKALIN...BURSADAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR...
Ercan Bey tebriğiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah daha güzelleri sizin oltanızdan eksik olmaz. rastgelsin