arkadaşlar hiç akdenizde lüfer tutanınız varmı varsa eyer nasıl tutuluyor bileniniz varmı ben uzunyıllardır antalyada balığa giderim daha hiç ne rast geldi nede tutanı gördüm
Merhaba Sfenksant, bu konuda sana bilgi verecek bir cok arkadasimiz var, var ama kime ve nasil hitap edeceklerini bilmedikleri icin yazamiyorlar. Diyorumki; imza ayarlarini bi halletsen de, ondan sonra bi tanissak nasil olur? Sana simdiden bir Hos Geldin Rasgele
Ben pek karışmak istemiyorum artık ): Arkadaşım imza ayarlarınızı yaparmısınız demekten gına geldi Bilmem mesaj alındı mı ?
şu imza ayarları işi aslında dikkat etmemekten kaynaklanıyor.üye olurken daha çarpıcı bir şekilde izah edilse problem baya çözülür gibime geliyor sanki.gerçi iyi makara konusuda olmuyor değil.sıra kimde falan.
arkadaşım bu işten o kadar anlasam herhalde yaparız imza ayarı nedir bi kere tanışmamız için ona gerek yokki ayar yapınca tanışıyomuyuz sanki
sfenksant sorularına cvp alabilmen için öncelikle imza ayarlarını yapman gerekiyor.bunu yapman için ise sol üst tteki profilinize tıklayıp yine açıılansayfadaki profil dizinleri menüsünden ayarlar&opsiyonlar bölümünün en üstteki imza ayarlarınız sekmesine tıklayarak isim soyisim gibi herhangi bişeyde olur yazmanız gerekiyor.teşekkürler.
Kansu arkadaş ayarlarını yapmış başka ne lazım kardeş... Sen zargana tuttun mu bugün ondan haber ver....
Arkadaşlar asıl siz Kansu'yu gözden kaçırıyorsunuz. Baksanıza imzasına bir de millete imza ayarı nasıl yapılıyor onu anlatıyor tövbe tövbe
vallahamı??? vaybe nekadar seviliyomuşuzda haberimiz yokmuş hani hani ayı yavrusunu severken öldürürmüş ya buda öle bi sevgi olsa gerek
Lüfer Arkadaşlar senin soruyu kaynattı, alakasız şeylerden bahsediliyor.. Fakaat kayıt işlemi esnasında kişisel birkaç bilgiyi vermekten kaçınmazsak hoş olur.. Antalya da çok fazla avlanma şansım olmadı ancak Lüfer sert hava ve soğuk suları seven bir hayvan olduğu için pek oralara ineceğini düşünmüyorum.. Eğer Lüfer tutmak istersen Aralık - Mart aylarında Çanakkale civarında olmalısın... Rasgele Arkadaşlar
ewet abicim antalyada lüfer yok.lüfer en fazla egeye kadar gider.aslında lüfer türkiyede marmara-ege-karadeniz arasında mevsimine göre göç eder.
bir öneri site yöneticilerine imza ayarları otomatik olarak yüklense nasıl olur milletin yükü sırtından duşerdemi ahmet abi