Akşam mangalda balık yiyelim diyerek çıktım yola. Yakın bir arkadaşım karada heyecanla bekliyor. Acaba ne çıkacak ? Fazla meraklandırmadan çıkıyorum. Balık bol ama kararını bilmek lazım. Bu bize yeter diyor ve batan güneşe karşı evin yolunu tutuyoruz... Nice güzel avlara...Şükür kavuşturana... Alanyadan sevgiler...
O kadar fotoğraf yolluyorum. Millet gaza gelip zıpkına başlıcak walla Bidaha göndermem haaaaa. Rakip istemiyorum... Şaka bi yana bu işi hakkıyla yapıcaksanız, kurallara göre oynayacaksanız e-mail adresim aşağıda. Her konuda elimden geldiği kadar yardım etmeye hazırım...
Onur ben zaten 99 da başlamıştım 2-3 sene ama hep sığ suda gedim 3-5 metre. Şimdi bunu 10 metreye çıkarmak istiyorum ama daldığım deirnlik yine 6-7 metre olur herhalde. Belki daha büyük birşeyler çıkarabilirim buralardan. Yalnız önce uygun fiyatlı bir elbise ve zıpkın bulmam lazım.
Eeee bu cevap yeter zaten kardeşim. Allah kısmetlerini eksik etmesin. Avlarından boş döndürmesin inşallah.
Emre hani bir laf vardır. sevgiyi uzakta arama diye. Balık içinde böyle düşünmelisin. Balık heryerde karşına çıkabilir. Ben 18 kg lık sarıağız (muskar) balığını 3 - 4 metrede vurdum. Bunun gibi bir çok örnek var. Derinlik zaman ve tecrübe ile olur. Aceleye getirmek Ölüm demektir... Bahsettiğin derinlikler zıpkınla balık avı için çok ideal derinlikler... sevgiler...
Onur abi yine çok iyi iş çıkarmışsın..tebrikler...akdenizli olunca balıklar tandık geliyor ve özlem giderdım ben de sayende Yalnız o siyah olanı tam çıkartamadım,kaya barbunu mu
Ufuk saol adamım... Kara olan iskaroz. Çok lezizdir. Benim menümde yoktur ama müdavimleri çoğunlukta...
Onur tebrikler arkadaşım... Ama ben fotoğrafı göremiyorum, şu anda bağlı olduğu sayfa açılmadığından görme şansım da yok. Keşke imageshack den yükleseydin. Sayfa açıldığında imageshack'e atacağım fotoğrafı bilgin olsun. Ara sıra bu şekilde görünmeyebilir çünkü...
diyecek söz ve yorum yok... onur usta prusyalılar gibi göz keskin el hafif deyiminin hakkını yine sonuna kadar vermiş.zevkle seyrediyorum avlarını.nefesine kuvvet