Yada şehir hayatının sıkıcılığında yitip giden aklımızı balığa giderek geri kazanıyoruz ve aynı pil misali şehir deşarj ediyor balık geri yüklemeyle şarj ediyorBunun gibi birşey işte İlknur kardeş ozaman şöyle diyeyim Akıllı deliler arasına Hoş geldin
tşkkür ederimmmmmmm akıllı deliler, tutamadıklarım dışında fazla balık maceram yok topu toplamı 2 kğ istavrit 3 adet çinekop 1 adet zargana ne anlatılabilir ki bu kabiliyete
hoş geldin aramıza .Şimdi okudum mesajını ve hemen içişleri bakanını çağırdırdım gel bak elalem neler yapıyor dünyanın her tarafında kadınlar bile balıkçı oldu diye .Sen bana getir ben yiyim diyor ama her zaman gitme diyor .Yassak Aslında biz tortum gölünde jandarma ile uğraşmakla yanlış yerdenmi başladık diye düşünmedende edemiyor insan.Asıl uğraşmamız gereken sanırım burnumuzun dibinde
içişleri bakanını çağırdırdım gel bak elalem neler yapıyor dünyanın her tarafında kadınlar bile balıkçı oldu diye .Sen bana getir ben yiyim diyor ama her zaman gitme diyor .Yassak Aslında biz tortum gölünde jandarma ile uğraşmakla yanlış yerdenmi başladık diye düşünmedende edemiyor insan.Asıl uğraşmamız gereken sanırım burnumuzun dibinde gubani, sen yengemi sennur ve diren hanım ile özel iletişime sok. işin felsefesini, aşkını, güzelliğini belki kadın gözüyle onlar izah ederle de, inşallah sen de ben de ez cümle bütün millet bu sıkıntıdan kurtulur. yine de allah yardımcın olsun. ne bilim ki iş dediğim gibi ola
Aslında tottum gölü asak gözükmüyor ama Ek - 2 AVLANMANIN KISMEN YASAKLANDIĞI İÇSULAR ERZURUM / İspir / Vihink dere / Dikmen köyünden başlayıp, Tortum çayına kadar olan 18 km'lik kısım
kadınara laf atmadan ewwel siz balıkçı beyler eşlerinize birer takım alın bir iki kere zorlayın üçüncüsünde o sizi zorlamazsa bende bu balık sevdamdan vazgerim kafanızı kullanın yahu