Balığı tam salacağın zaman demişsin. Son bölümde. Çok hoşuma gitti :laughing: Levrek terminatörü olarak sana yakışmış.
ben zannettim benim kestiğim sahne halen duruyor balığın kafası fileye geçmişti,çıkarmaya çalışırken ağzım dan bipp sansürlü kelime çıkmıştı
Kadirim tebrikler, kafa kamerası kayıtları gayet güzel ama ayarlara dikkat etmek gerekiyor Her şey senin gönlüncede olsun...
abi az önce bir kaç test yaptım balık elimde iken nasıl tutacağım onun dersini çalıştım. ayakda iken başımı öne eğmem yeterli,ayaklarımı çekebiliyorum balığı kancadan çıkarma faslında.(çökerek oturuş pozisyonu) objektifi bir kademe aşağı yatırmam daha makulmuş
Bize video ile levrek avı zevkini yaşattığınız için teşekkür ederim. sizi ve sahtenizi tebrik ederim o kadar avcıki sizi bile denize çekmiş
isteğe özel talepler alınır Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us sahte favori listesinde yeri sağlam:thumb: bu avların yakalanış anlarını kayıt altına alsak çok daha güzel olacak,işte o ortamı bulamıyoruz çokdan beri.hava koşulları balığı arazi etti.taşlar yerine oturmadı bir türlü dün akşam üstü pekde iştahım olmasada biraz takıldım hiç balık göremedim..denizin dışı yine çamur idi.. tek kaarım..o alman bayan ile karşılaştım limanda mama verdiğim kediler için oda oraya geliyordu, 10 euro daha verdi kedilere mama almam için