Sayın Antalyalı Üstadım... Sizi aramızda görmekten onur duyarız... Antalya ekibi olarak paylaşımlarımıza renk katacağınız umuduyla... Lütfen yaş isim ve Antalya olarak imza ayarlarınızı yapınız ki Antalyalı farkımız belli olsun..
Zaten ne varsa Antalya'da var. N@mık abi var, Mehmet Abi var Ruslar var (kefal kefal) var Cennet Antalya cennet
Çok teşekkür ediyorum, aranızda olmaktan çok mutluyum. Umarım, Antalya'da, hem avcılık hem de çevre kırımına karşı mücadele hususunda güzel çalışmalarımız olur. En kısa zamanda hepinizle birebir tanışmak ve güzel avların tadını birlikte çıkarmak istiyorum... Balık avında hukuki danışmanlık ücretsizdir
iddialı giriş. kuzu danışmanlığıda dahil mi öyleyse bir çok arkadaş (onlar kendini bilir) kapınızı çalacaktır. hoşgeldiniz bu arada.
Ali kardeş aramıza hoşgelidin... Antalya ve çevresinde Namık'tan önce kuzu yakalamanın cezai yaptırımı nedir. Meslek mensubu olarak açıklarmısınız..
Ali bey aramıza hoşgeldiniz. Namıkcanla kuzu avında sizleride görmek isteriz... Bizim eli boş resimlerimizden sonra Şimdiden iyi avlar sizlere..