tebrikler suat abi gerçekten harika av olmuş bu yatırma takımı dediğiniz her halde çuprada kulandığımız 2 köstekli ve takımın sonunda 75-100 gr gibi ağırlık olan takım sanırım acaba köstek boyları ve iğnenin kaç numara açık ağızmı uzun palamı nasıl bi iğne kullandınız gerçekten güzel av olmuş bu babayiğitleri çekmek herkezin harcı değil buyaz 2,5 kiloluk bitane yakalamıştım yarım saaat kalam vermiştim oldukca dirayetli ve güçlü balıklar kafayı yatırdımı kaldırması ayrı dert hakikaten avınızı kıskandım çok güzel av olmuş tebrikler
Suat bey sizi ve ekip arkadaşlarınızı kutlarım son yıllarda gördüğüm en güzel akya avı bu güzel avlarınızın devamını dilerim rastgele
iskenderunda oturarak sizinle gurur duyuyorum.Evet akyalarar körfeze yanaştı demiştim.Cuma akşamı bende denizdeydim ve benim gittiğim avlaktada sayısını bilmediğim kadr balıkçı vardı sanki doblo gibi bir araçla gelmişlerdi en az sizinki kadar AKYA tutmuşlardı..Ama onlar 26 Parça demişlerdi..Bizzde o gün 1 AKYA 2 Lahoz 1 Lüfer alarak günü bitirdik.Üstelik balığa başladığımızda saatler 02:00 geçiyordu.Bu sene çok bereketli Akdeniz.bende iskenderun balık halinden alıyorum yemleri..Ancak KALAMAR değil SÜPYe kullanıyoruz..Pazar günü gittiğimde ise kaçırdığım akyalaların sayısı yoktu..Tüm 80lik 100lük misinalarım koptu gitti.İnanın öylesine kafa vuruyorki tekli iğne arkasındaki üçlüler koparak geldi.yani iğneleri patlatacak büyüklükteler.Yinede o günde 2 kglık Lahoz aldım..Bereketiniz daim olsun..
olmaz olurmu var hatta güney egede sürekli var kuzey ege de de var ama hiç bukadar büyğünü bizim oralarda yakalayanını görmedim bu yaz benim yakaladığım akya 2,5 kg civarında ağustos-eylül aylarında balıkların sabah su üstündeki koşuşturmasını gördüğünüz zaman zarganları hallaç pamuğu gibi savuşturduğu yerlerde akya sinarit torik sarı kuyruk gibi avcı balıklar buluna bilir bu avda ağustos sonu sabah suyuna yozuri cyristal minnow 11cm boyunda olan sahteye geldi hemden ardından ikinciside gelicekti ama rapalanın üçlü iğnesi balığın damağına oturmadığından bi vuruş gibi ani bi yüklenme ve boşalma oldu suat abi senin konunda bizim avda çıktı ama kusura bakma egedede bu balıkların var olduğunuve avlanma yöntemini anlattım senin yazına müdahale etmiş gibi olduk
ayvalık ve çevresinde bazen de burhaniye ye kadar farklıyerlerde aslında bu işin nerde olduğu önemli değil önemli olan gözlem yapabilmek siz sanırım izmir ve çevresinde avlanıyorsunuz size gözlem için ip ucunu belirttim oralarda bu belirtilervarsa farklı takımlarla deneme yapabilirsiniz
çok uzun zamandır uzak kaldım siteden özel sebeplerden dolayı.yeni yeni bakıyorum daha raporlarlara. Suat abi mükemmel bir av olmuş.mükemmel bile az kalır bence...Sitenin eski müdavimlerinden olan namık abiden sonra en büyük kuzuyu yakalamışsın...onun videosunu bile izlemek çok büyük zevk vermişti bize. 3,4 hafta önce izmir pazarına bile düştü akya.satıcıyı sıkıştırdğımda antalydan gelgiğini söyledi bu balığın.....kilosunu 3 tlden satıyorlardı.her balık yaklaşık 2 kg civrında idi... Ben orada bir yanlış yapıp aldım bu balılğı pazarın kapanma zamanı.İzmir insanı tanımadığı için almamış bu balığı ve tüm gün tezgahta beklemiş.akya yavrularını malesef sattılar burada.