Ben,abim,babam ve amcam ile çarşamba günü akyar barajına doğru yola çıktık. Yarım saat sonra avlanacağımız yere vardık. 1 saat sonra amcam birden hareketlendi ve balığı sudan çıkardık. Küçük bir turna olduğu için suya geri saldık. Yarım saat sonra amcam yine hareketlendi ama balığı göremeden kaçtı.Sonra avlanacağımız yeri değiştirdik. Amcam bizden uzaklaştı ve babama büyük balık olduğunu söyledi. Babam balığın peşinden gitti ve ben de yanına gittim. hava sıcak olduğu için babama artık gidelim dedim. Babamda biraz daha duralım belki gelir dedi çalılıkların oraya attı. Oltayı atar atmaz balık geldi ve bende amcamı çağırmaya giderken büyük balık zıpladı ve ben de amcamı çağırmaya gittim. Amcam geldikten sonra babam balığı çıkardım diye bağırdı ve balığı böylece yakaladık. Bu balık yakaladığımız en büyük balıktı ve balıkla fotoğraf çekildik.
Halis ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın birde resim koysaydın daha şahane olurdu, çok teşekkürler.
halis aramıza hoş geldin...çok güzel bir rapor olmuş bu...ellerine sağlık...inşallah daha büyüklerini tutarsın...tebrikler...
Hoşgeldin kardeşim, kelimeleri doğru düzgün yazan bir genç görünce sevinir duruma geldim. Raporun da gayet başarılı. Fotoğraf varsa ekleme konusunda yardımcı olurum. İyi forumlar.
Hepinizden çok teşekkür ederim.Size bir soru sorucam.Fotoğraf nasıl ekleniyo bir türlü beceremiyorum yardım edermisiniz.
Bahtiyar abimiz şu linkte adım-adım anlatmış. Bir deneyiver, bakalım olacak mı? http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36043 .
Tebrikler Halis kardeşim benim Çok güzel av gerçekleştirmişsiniz. Dahada büyüklerini tutacağından eminim. Oltandan baığın eksik olmasın
hoşbulduk abilerim bu arada fotoğrafları anca ekleyebildim sizlerden çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı.Sizlerede iyi avlar.Oltalarınızdan balık eksik olmasın hele turna hiç eksik olmasın