Merhaba, Dilerim herkesin keyfi yerindedir. Geçtiğimiz hafta sonu Kuzey Trakya'da alabalık avlamak nasip oldu. İkisi limit altı (10-12 cm.) olduğu için suya canlı iade edilen ikisi de limit üstü (23 ve 26 cm.) olup, kızıma yedirmek istediğim için alıkoyduğum dört ala, siyah zemin üstüne sarı noktalı 1 numara mepps ile avlandı. Bir kaç fotoğraf eklemeye çalışacağım. Sevgi ve Saygılarımla, Oral
ne güzel av olmuş kardeşim ellerine sağlık. burda alabalık avlanacak hatta balık avlanacak yer yokki gidelim. yazın gelmesini bekliyoz artık...!!!
Yüzünüzdeki tebessümemi, elinizdeki ava mı yoksa doya doya tadını çıkardığınız o doğal güzelliğe mi övgüde bulanayim şaşırdım doğrusu Diğer avlarınızında bol, bereketli ve huzurlu geçmesini diler, bu güzelliği bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim
Oral ağabey tebrik ederim alalar ayrı bir güzellikte, doğa ise ap ayrı bir güzellikte.. çok imrendim, genellikle kırmızı benekli mepsler daha avcı olduğu söyleniyor, siz sarı benekli kullanmışsınız.. türe yada bölgeye göre farklılık gösteriyor sanırım, bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. Minik kızımızıda yanaklarından öpüyoruz, dahasına rast gelsin
Tebrik ederim ..Balıklar gerçekten harika..Ayrıca limit altı boyları geri salarak gösterdiğiniz duyarlılıktan ötürü sizi ayrıca alkışlıyorum..
Oral ağbi avınızın sizi dinlendiridiği fotoğraflardan belli. Ben bile buradan fotoğraflara bakarak kendimi dinlenmiş hissettim. Fotoğraflar bölgenin doğal güzelliğini anlatmak açısından, amacını av resmi olması ötesine taşımışlar. Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.
Avınız için tebrikler.Ben bu balıklara bitiyorum abiler çok güzel bir görüntüleri var anahtarlık gibi sanki zaten tutmak istediğim 2.balıktır kendileri 1.si de tabiki TURNA
Kusursuz bir doğa ve balık görüntüsü. Ellerinize sağlık. Kırmızı benekli benim de rüyam. Henüz kavuşamadık, vuslatımızı bekliyoruz. Kavuşanlara da selam olsun.. Tebrikler...
Şu balıklar kadar beğendiğim bir başka balık daha yok diyebilirim. Bir balık bu kadar mı güzel olur bilmiyorum, bakmaya doyamıyorum gerçekten. Elimde hemen her türden alabalık fotoğrafı var ve bazen fotoğrafları açıp seyrediyorum. Gerçekten çok güzeller. Hele bir de böyle doğa harikalarının içinde fotoğraflanınca, daha da bir güzel oluyor. Öncelikle avınızın güzelliği için, sonrasında da doğaya saygılı davranarak küçük olanları saldığınız için sizi tebrik ederim. Dilerim çok daha bereketli ve güzel av raporlarınızı da görürüz. Rast gelsin...
oral kardeş selam ne güzel manzara ve ne güzel bir av olmuş yanlız bizimle bu balıkları nerede yakaladığını paylaşırsan mutlu oluruz mesela hangi dere ve nerede
Tebrikler. Yerinde olmak isterdim. İmrenilecek bir iş yapmışsınız. "MUTLULUK BALIK TUTMAKTIR." ayrıca duyarlılık göstermeniz bizlere,sonrakilere sayğıdır.kendi adıma teşekür ederim.
Evet, doğrudur. Bu vesile ile tebriklerini ileten, Değerli Ağabeylere ve Sevgili kardeşlere çok teşekkür ederim.
tebrik ederim.Güzel bir av olmuş.Umarım yüzünüzden gülücük oltalarınızdan nasip eksik olmaz saygılarımla.