Ercan Kardeşim, Bütün yüreğimle teşekkür ediyorum sana. Çok güzel olmuş çokk.. Baştan sona resimlere bakınca o raporlardan dimağımda kalan tadlar canlandı da sanki herbirinin avında bulunmuşum gibi hissettim. Şimdi kalkıp masa başından soluksuzca bir su kenarına ulaşıp o derelerin çağıltısında suların çırpınışlarında onları göresim geliyor.. Bir kere deneyin hayatınızda alabalık avını ama bilinki çok derin bir sevdaya da düşmek üzeresiniz.
Emeğine sağlık çok hoş olmuş. eğer bilgi verirsen nasıl yükledigini benimde çeşitli slaytlarım var paylaşmak isterim ..
abi uğraşmısssın baya ama değmiş ellerine sağlık,inşallah birgün kendi fotolarınla yaparsın bir alasevda belgeseli...
bu doğa harikalarına misafir olmayı iple çekiyoruz hocam. suyundan içmeyi,yanağından öpmeyi iple çekiyoruz katkılarınız için teşekkür ederim ben bu sevdaya çoktan düştüm sevgili rıfat,ala sevdaya... katkıların için çok teşekkür ederim
teşekkür ederim. VİDEOLAR bölümünde ''FORUMA VİDEO YÜKLEME'' başlığı altında çeşitli yolları anlatılmıştır. oradan faydalanabilirsin ben teşekkür ederim inşallah umutcum. ala avı planlarımın içinde sende varsın ona göre
Küçük yaşlarda babamla gittiğim sazan avlarından sonra balığa uzun bir ara vermiştim...Balık tutmanın bana göre bir cazibesi olmamıştı...Balık oltaya vuracak biraz beklicen mantarı götürmeye başladığı sıra çekeceksin balığı yakalayacaksın... Yıllar sonra bir merakla alabalık avına gittim...Gitmeden önce Rıfat abideki alabalık sevdası beni oldukça etkilemişti...İlk bir kaç sefer balık tutamamıştım onların yazdıkları raporlarda ismen bulunmuştum sadece...Ama inatla devam ettim Rıfat abinin yaşadığı duyguyu bende yaşamak istiyor o sevdaya bende kapılmak istiyordum...Derken o gün çattı ilk alamı yakaladım ve o sevda o an tüm vucudumu sardı...İşte balık avlamak buydu, işte cazibe buydu, oltanı çekerken meepsin hareketini hissetmek, ala vurduğunda balığı hissetmek ve yakalandığında verdiği mücadele... Anlatılmaz yaşanır bir atraksiyondu... Gün geçtikçe bu sevda beni sardı...Yakalayamasamda oltaya vurması yeterdi artık benim için...Oltaya vurduğu anda bana yaşattığı heyecan , adrenalinin zirveye çıkması herşeye bedeldi... Şimdi daha önce gıptayla okuduğum raporları keyifle ben yazıyorum...Tuttuğumuz balıkları gururla burada ve facebookta paylaşıyorum... Bu güzel videoyu hazırlayan arkadaşıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim...Yakaladığım balıkları ve kendimi videoda görünce oldukça duygulandım.Ve yenilerini yaşama isteğim tavan yaptı...Ellerinize sağlık harika bir video olmuş.
Sevgili Ercan Bu harika çalışman icin tekrar tebrik ve teşekküerlerimi sunmak isterim. Şayet dahada detaylı calışma istersen arşivimdende faydalanabilirsin. Sevgiylşe kal
sagol vedat abi. zamanı gelince senden bu konu ile ilgili bazı ricalarım olacak. katkıların için teşekkürler
abi sen yol haritasını cizeceksin ben o yoldan gidecem acemi ile ugrasmak zordur ben uyardım seni sen kendin kaşındın yapacak bişeyim yok bu saatten sonra gidiyoruz dediğin gun gidiyoruz...
sağol kardeşim yolda hazır, haritada hazır. gerekli ekipmanı hazırlıyayım, uygun bir hafta sonu çıkarız yola. cumartesi öglen hareket, pazar akşamı dönüş
abi sen sevgiline kavusunca pazar aksamıda donemessinya hadi hayırlısı bakalım buarada sen sivriceye gittin geldin istanbul kesmiyo artıkın,cıkmıyormusun bu hafta
Çok güzel bir derleme olmuş elineze sağlık, paylaşım için teşekkürler. Ayrıca sizin vesilenizle avları yapan ve bizlerle bu güzel kareleri paylaşan tüm amatör dostlara tekrar teşekkürler.