Bu kis dan beri yapmis oldugum avlari raporlamaya devam ediyorum.bu kez avda bol bol resim cekmistim ana telefondan o resimleri eklemek tam bir eziyet...neyse bu avimda cok verimli gecmisti ilk 1 saat takip bile almadim benden once avcilar vardi onlar rahatsiz ettiler galiba baliklari.1 saat sonra 7 - 8 balik cektim bunlarin 2 tanesini alikoydum gerisi iade... Kullandigim kamis shimano catana 180 3-14 Makine spro micro passion 605 Ve cesitli mepps kasiklar Tum dostlara Rastgele.... Balik avina gönul vermis tum dostlara selamlar...
Balıklar ve ortam çok güzel. İşin ilginci benim hiç verim alamadığım renklerle yakalamışsın. Rastgele
Yine yeni yeniden Bravo , bravo , bravo... Şükrü Kardeş merhaba.Bereketli olsun.Trofe alalarınız daim olsun.Yine güzel kareler çerçevesinde , alalar da naturel poz vermişler.Maşaallah , fotoğraflara baktıkça , insanın ağzı sulanıyor adeta.Sakıncası yoksa , kullanmış olduğunuz misinanızın detaylı bilgisini gönderirseniz çok memnun olurum.Kaliteli ve faydalı bilgileri esirgemeyip , paylaştığınız için tebrik ederim.Herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim inanin misina bence balik avindaki en onemsiz şey.sadece kaliteli ve yeterl kalinlikta olmasi yeterli.mesela ben alabalikta 0.18 kullaniyorum ip misina sufix 8 kat olanindan.onceki misinam monoydu hicbir farki yok.sadece mepps takilmalarini onlemek icin ipe gectim.Teşekkürler rastgele
Manzara çok güzel, balıkların görseli güzel hazırlanmış ve en önemlisi bereketli bir av geçirmişsiniz.Tebrikler.