Arkadaşlar 20 Nisan günü Bolu tarafına Alabalık avına gideceğim.Umarım bir aksilik çıkmaz ise 4 veya 5 günlük bir av olacak.Umarım hersey güzel giderde sizlere güzel bir alabalık raporu hazırlarım...
Sevgili Ahmet 20 Nisanda Bolu'ya gitmeden önce 37/2 sirkülerimizi bir incelemeni tavsiye ederim. Bolu il sınırları içinde aşağıdaki alanlar avlanmaya tamamen yasaklanmış saha içindedir. a.Merkez ; İncegöl, Küçükgöl, Nazlıgöl, Sazlıgöl, Seringöl, Sülüklü Yedigöller Büyükgöl, Deringöl (özel avlanma izni hariç) Abant, Gölcük göletleri (özel avlanma izni hariç). Karadere, Elten Ayıkaya deresi, Çal deresi ve kolları. b.Mengen ; Geyik gölü. Hızardere. Şirinyazı göleti. c.Kıbrıscık ; Karagöl. d.Seben ; Kesenözü gölü, Kızık gölü. e.Göynük ; Sünnet gölü.
güzellll İşte bu sitenin en güzel tarafı bu. Bu işe bayılıyorum. Bi arkadaşımız ava gideceğini söylüyor, 5 gün kalacağım diyor. Diğer arkadaşımda onu hiç düşünmediği bi konuda uyarıyor. Çok büyük bi başarı bu çooook.
Bolu il sınırı içindeki yasakları gayet iyi biliyorum.Yedigöller için Büyükgöl ve Deringölde bir sorun yok.
Pazar günü Yedigöllerdeydim. Ancak zamanım fazla olmadığı için avlanamadım. Avlanan balıkçı arkadaşlarla konuştum. İyi gidiyormuş. mrwolf arkadaşın dönüşünde yazacağı tecrübelerini merak ediyorum.