merhaba arkadaşlar...sizinle paylaşmak istedigim gecen senenin bazı resimleri var yer tokat kızıldere...oldukca güzel bir dogası var...ve inanılmaz keyifli bir av yasadık...2 numara meps kullanmıştık....kısmet olursa tekrar gitmeyi hedefliyoruz...dostcakalın...
Resim olsunda farketmez bugün daha hele kimseden ses çıkmadı bari onlara bakarız'da resimler nerede göremiyorum.Ayrıca aramızada hoşgeldin imza ayarları lütfen.
foto galeriden yolladım ancak buraya direk koymak lazım gecen haftaki turnalarından resimlerini göndermek istiyorum ....oldukca iyi kiloları
Merhabalar; Kızıldere dediğiniz yer sanırım Tokat-Almus-Kızıldere herhalde. Eğer öyleyse kızılderenin neresinde (hangi derede) avlandınız? ben her sene Ağustos ta 20 gün Almus ta kalıyorum da. Bu yıl balıkçılığa merak sardım. Birde Almusa bağlı Karadere köyü var orası değildir herhalde? Almus tan çıktıktan sonra Baraj dolgusunu geçip 500 metre ilerdeki sapaktan sol dönünce gidilen köy ise evet orası Kızıldere. Fakat ben urada ala avlanacak dere olduğunu sizden duyuyorum. Saygılar...
Almus tan çıktıktan sonra Baraj dolgusunu geçip 500 metre ilerdeki sapaktan sola dönünce gidilen yoldan direk asagı iniliyor ....resimleri foto galeriye atım onaylanırsa bakarsınız..
Barajdan salının suda avlanıyorsunuz yani. Orada kırmızı benek olmaz sanırım. Siz herhalde besicilerden kaçan gökkuşağı alaları avlıyorsunuz...
yakaladıklarımızın yüzde doksanı siyah benek...birkac tane kırmızı cıktı...gökkuşagıda vardı bir kac tane....resimleri koyabilsem...yapamadım link te cevap vermiyor...
Aramıza hoşgeldin İmza ayarların olmadığı için, belki bizim gibi sistemde seni tanımıyordur, ve resimlerini kabul etmiyor olabilir. Bunu engellemek için bence bizdeki gibi sende imza ayarlarını yap sonrada resimleri yükle artık meraktan çatlattın bizi
eklenti ekleme yetkiniz aktif degildir diyor...bunu nasıl cözebilirim arkadaşlar....teşekkür ederim şimdiden...dostcakalın
Hımmm. Sanırım dediğim gibi barajdan salınan su üzerinde ala avlıyorsunuz. Yani Almus tan çıktıktan sonra Baraj dolgusunu geçip 500 metre ilerdeki sapaktan sola dönünce gidilen yoldan köye çıkmayıp (eski adı kızıldere yeni adı Ataköy) aşağı giden yoldan suyun kenarına inip orada avlanıyorsunuz. Birde resimleri koyabilseniz tam süper olacak. Saygılar....