Merhaba forum sakinleri bayadır bu forumda yer alıyorum bi çok dostumuz ve arkadaşımız oldu sicak bir paylaşım ortamı oluştu ve sizlere adepte oldum bu sicaklığınız dan ve dostaneliliğiniz den dolayı teşekkürler... Bir çoğunuzun bilgi gibi ALaBalık deneyimden Yola cıkarak bazı bilgileri sizinle paylasmak istedim .... konu sahibiyim bu konun zararlı ve insanları kötü yola sevkettigini düşünenler ve bu baglamada kırıcı olan insanlar dan nette paylasımcı olmamayı düşünmeye başladım ve konun silinip silinmemeesi hakkında anket açtım lütfen yöneticiler bu anket sonucuna göre davranışta bulunsunlar saygılarımla
İlk başta açıklanan "eskiden kullanılırmış" bölümlerinin revize edilerek konunun günümüz avcılık kurallarına uygun hale getirilerek forumda tartışılması ve paylaşılmasına bence devam edilmedilir.
Konunun kaldırılması kime fayda sağlayacak bilmiyorum herkes istediği yeri kesip kullanabilir kaldırılmasını istemiyorum ve oyumu bu yönde kullanıyorum
Konu içerisinde geçen, sirkülere umayan avlanma yöntemlerinin eskiden kullanılırmış ibaresiyle verilmesi, onların başkaları tarafından öğrenilip uygulanmayacağı anlamına gelmez. bu tabiiki konuyu açanı bağlamaz. Ancak sirkülere uymayan avlanma yöntemleri bir şekliyle başkalarına öğretilmiş olurki buda bu forum'un amaçları arasında değildir. Konunun bu haliyle kaldırılıp, konuyu açan kişi tarafından sadece sirkülere uyan kısımlarının yazılarak yeniden düzenlenmesi ve sirkülerdeki ilgili düzenlemelerinde belirtilerek yeniden açılması gerektiğini düşünüyorum.