ALABALIK SEZON HAZIRLIĞI (ABANT ,YEDİGÖLLER.)

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında özgür14 tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Yedigöllerin durumu hakkında malümat edinebilirmisin sevgili Ahmet.

Sanırım oran ın yolları bile kapalı olabilir halen.

Sevgilert

2. ahmeticus

ahmeticus ahmet

Evet vedat Abi. Bu gün telefon ile konuştum. Bazı yerleri kapalıymış. Açık olanda ise gitmek imkansız diyorlar.

3. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    lineaeffe s-cruve spiral carbon
    En İyi Avı:
    sazan-9,5kg ve 38.5 cm mercan ( doğal alabalık)
    1 haftalık bodrum tatili nedeni ile cevap veremedim sorularınıza kusura bakmayın lütfen.Abant ta baya kalın bir buz tabakası olduğu doğrudur.Ayrıca son kar erimeleri ile muhtemelen kar kalınlığı da 2 metreden 1 metre civarlarına çekilmiştir.Yedigöller de ise 2 yol alternatifi bulunmaktadır.Birincisi bolu içinden giden diğeri ise Bolunun ilçesi mengen'i geçtikten yaklaşık 3 km sonra dirgine istikametinden.Şuan bu mevcut iki yol kar nedeni le kapalı.Yani bu önümüzdeki günlerde havanın durumuna göre kar erimeleri olacaktır ama açılıp açılmadığını sizlere buradan ileteceğim.Abantta ise uaşım her koşulda mümkün.Ancak Gölün üzerindeki buzun erimesi lazım ki muhtemelen önümüzdeki günlerde havanın durumuna göre eriyeceğini tahmin ediyorum.Zaten sizlere de burada paylaşım ve bilglendirme yapacağım.Sağlıcakla kalın..

4. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Kıymetli vedat abi.Geçen sene sezon açılışında ziyade mayıs ayı sonlarına doğru daha verimli olmuştu.Göl sıcaklığı bunun için çok büyük bir etken tabiki.Mayıs - haziran aylarının daha verimli olduğunu söyleyebilirim.Ama geçtiğimiz sezon açılışında tam bir bahar havası vardı ve çok güzeldi.Bu sezon açılışında muhtemelen daha sert bir hava olacaktır.Saygılarımla vedat abi.

5. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Mail yolu ile bana telefonunuzu bildiriniz lütfen.Saygılarımla..

6. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Şöyle yapalım.Bir organizasyon planı yapalım ben 3-4 günde bir buradan Abant ile ilgili son haerleri paylaşacağım hava koşulları göl üzerindeki buzun eriyip erimediği gibi.Gelmek isteyen arkadaşlar veya gelecek arkadaşlar mail yolu ile bana ulaşmanızı rica edeceğim sonrasında telefonla detayları ve organizasyon planlarını görüşelim..Saygılarımla..

7. AdemUsta

AdemUsta MERTER

En İyi Avı:
    turna

tamam özgür kardeşim bu konuyu takipdeyim organisazyon tarihi belli olursa ona göre bizde geliriz tşk ilginize:thumb:

8. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Değerli ağabeylerim ve dostlarım.Bugün BOLUSPORUMUN maçından sonra ailemide alıp abantın son durumuna bakmaya gittim.Göl yüzeyi kalın bir buz tabakası ile kaplı olduğundan sezon açılışı planlarımız maalesef ertelendi.Ayrıca yarın yükleyeceğim resimlerdede göreceğiniz üzere 1,5 metreye yakın kar tabakası halen daha erimemiştir.Muhtemelen nisan ayının ortasına doğru yada sonuna buzun eriyip karların büyük bir bölümünün eriyeceğini düşüyorum.Hepinize saygılarımı sunarım....Her hafta bilgilendirme yapılacaktır......

9. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Öncelikle tüm dostlara sevgiler ve saygılar.Bu seneki sezon açılışımızı sanırım Nisan ayının sonuna dek beklemek zorunda kalacağız.Göl halen buz ve inanılmaz kar var.Ayrıca şehir merkezi de dahil 2 gün önce lapa lapa kar yağdı.Konuyu takip eden tüm dostlara saygılar...

10. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    5 cm istavrit :)
    herkese selamlar arkadaşlar
    önce kendimi tanıtıyım
    ben çetin yaşım 26 boluda yaşıyorum ve boluluyum
    balık merakı bende küçüklükden beri var.
    evde internetde rast geldi bu siteyi buldum yaklaşık 4-5 aydır takip ediyorum
    ve bana cok cok fazla bilgi sahibi olmamı sagladı ayrıca bunun için teşkekür ederim herkese ve gelelim konumuza bu konuda yeni oldugum için avlanmakta ( olta takımı seçimi vs...) yardım edecek veya av arkadaşı arıyorum tabii benim gibi aşırı amatör olmalı özgür ustat senle bi tanışalım derim ....
    SAYGILARLA...

11. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Selamlar çetin.Yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa seve seve herkes bilir nekadar paylaşımcı olduğumu.Yanlız anlayamadığım bir husus var yazında dostum.Aşırı amatör olmalı derken ve sonuna benim ismimi eklerken o kelimedeki anlamı açıklarmısın???.
    Saygılarımla.

12. kralbt

kralbt turan

En İyi Avı:
    6saatte 22 alabalık
    evet paralı ama zevki herşeye değer ben 22 adet tuttum şükür herkese rasgele