havaların yavas yavas soğumasıyla birlikte artık balık avının son günlerine geldiğimizi düşünmüştük saygıdeğer arkadasım ve abim reklamcı alperle beraber balığa gitmeye karar verdik bir gün önceden botumuzu şişirip malzemelerimizi hazırlayıp araca yükleyip gece saat 3 gibi yola cıktık saat 5 gibi avlagımıza vardık malzemelerimizi indirip vira bismillah deyip oltalarımızı suya bıraktık sazan oltalarımızı kenardan atıp botla alabalık avına devam ettik güzel bi av sonunda 6 adet limit üstü sazan ve 6 adet de alabalık avı yapıp havanın da rüzgarlı olmasıyla da avımızı sonlandırdık......daha nice avlara.....bi kacda resim yükleyelim dedik...
muammer abi niye damarımıza basıyon şimdi.idk ne güzel kardeş kardeş geçiniyorduk.illa banlatıcan mı abi beni.
Yok canım ben öyle demedim bence orda top ele değdi hakem penaltımı verdi hem bazı şeyler bilinerek yapılsa fenamı olur bilinçsiz yapılan onca şey varki forumların özelliği bu değilmi paylaşmak ve bilinçleşmek senin bunbecereceğine inanıyorum bir nusubet bin nasihata bedel demişler rastgelsin.
mehmet kardeşim paylaşım için eline sağlık.fakat avın amatör tebliğe uygun değil.gökalalardaki izleri karıştırmadan. sazan ve başka bir tür beraber avlanırsa günde 1 kişinin 5 kg fazla balık tutması yasaktır.siz 2 kişi av yapmışsınız.toplamda 10 kg geçmemeniz gerekir. avcının beyanı esastır.senin söylediğine göre 1 balık 6 kg geliyorsa ? 6 sazan en az 30 kg gelir + 6 gökala yaklaşık 3 kg. birdaha ki paylaşımlarında amatör balık avcıları için yazılan 2/2 kurallarını okumanı dilerim. rastgelsin.
2/2 kurallarını birlikte okuyalım. Çizelge-5 İçsu balıkları Gökkuşağı alabalığı O. mykiss Yok 10 adet Sazan C. carpio 40 cm. 10 adet (2) Adet cinsinden limit verilen türlerde kg cinsinden limitlere bakılmaz. Adet sınırlamasına tabi birden fazla türün avlandığı durumda, avlanılan balıklar tek tür gibi kabul edilir. Bu durumda avlanılan toplam balık adeti 10’u geçemez.
(2) Adet cinsinden limit verilen türlerde kg cinsinden limitlere bakılmaz. Kg cinsinden limit verilen türlerde, avlanılan tür tek veya karışık olsun 5 kg’ı geçemez. Adet miktarı her türün ayrı ayrı avlanabileceği miktar olmayıp, gün içinde avlanabilecek toplam balık sayısıdır. Adet sınırlamasına tabi birden fazla türün avlandığı durumda, avlanılan balıklar tek tür gibi kabul edilir. Bu durumda avlanılan toplam balık adeti 10’u geçemez. Adet ve Kg sınırlamasına tabi türlerin karışık olarak avlandığı durumunda ise, adet sınırlamasına tabi türün avlanabileceği adetten az olması halinde, avlanılan tüm balıklar için kg sınırlaması esas alınır. he valla doğru söylemişsin.tekrar okuttun bana.teşekkür ederim. yinede tebliğe aykırı.ne yapcaz şimdi.
işte budur abi.yeterince pratik yaptırdın bana sanırım.iyi geceler diyorum.yarın başka avlardan devam ederiz.
balıklar güzel ve çekici görünüyorlar sazan ve alabalık avı ne kadar daha devam eder abilerim kardeşlerim?
yavuz abicim ben zaten yozgatta av bayiiliği yapıyorum bizim yaptıgımız zaten spor ve amatör balıkçılık...Bu arada tekrardan söylüyorum.....TIRIVIRI'ya KOCAMAN Bİ HAYIIIIIIIIIIIIRRRR......saygılar...