Öncelikle herkese selamlar.Emre kardesimin benimle ara sira geldigi alabalik avlarindan midir nedir kurtlari kaynamaya baslamisti sukru abi bana da bi olta alalim dedi.bende ona uygun bi olta seti yaptim ve takimi kurduk.ama isler cok yogundu emre surekli gidelim dese de islerden firsat bulamiyordum.en sonunda ogle arasi bi 4 saat bosluk bulduk.hemen yola koyulduk emre daha once pek olta kullanmamisti ben arada kendi oltami ona artirmistim hepsi oydu.oncelikle kalama ayarini oltayi nasip tutmasi nasil atmasi gerektigini ogrendi.sonra ilk atislara basladik.tabi once baya bi zorlandi yosun cekti dala taktirdi ama dogru atmaya basladi yavas yavas.hadi dedim artik baslayalim...ben once atislara basladim simdi tecrube gereken yere geldik iste balik nerde olur nereye atman gerekir derken ilk atis ilk balik emrenin agzi acik kalmisti abi bu ne cok buyuk naptin sen demeye baslamisti ������.... Ben ilk baligimi alinca kendi avimi ikinci plana atip artık amacim emre balik yakalatmakti.ama biraz zor olacak gibiydi bu is cunku cok sdengesiz atislar yapiyordu.sonunda onu gecenler kacirdigimiz buyuk bi baligin oldugu bölgeye getirdim. Suraya at emre soyle at emre boyle at emre derken veeee iste o an.... Emre de ilk baligini almisti ve ruyasinda göremeyecegi zevki yasamisti.balik o kadar cok cirpindi taklalar attı kalama cekti ki gercekten muthisti.kisacasi emre kardesim asiyi coktan kapmisti bile... bu bolgede baska balik alamadik onceki gelisimizde cok guzel baliklar aldigimiz bir bolge vardi cok ayakalti oldugundan ben 2 3 kez ugradim balik alamayinca bir daha gitmemistim.emre cok ısrar etti abi illa atalim oraya olta diye.bende her gelen o bolgeye olra atiyor abicim orda yoktur desemde dinletemedim.balik olmadigina o kadar eminim ki oltami bile topladim sadece onun olta atmasini bekliyorum.ilk atis cok sacma ve berbat bi atis olmasina ragmen o da neeee cirrrrrrr.... nasil bi kalama nasil bi sicrayis agzim acik kaldi hemen yardima kostum ve zorda olsa baligi kenara aldik... Emre kardesim gercen acemi sansi vardi ruyasina bu baliklari goremezdi hemen baligi aldik ikinci atis yine cirrrrrrrr emre sen ne yaptin demeye ben baslamistim bu kez Emre gercekten ilk balik avinda kendi rekorunu ve benim rekorumu kirmisti.muhtesem bi av olmustu bizim icin.emre kardesimden cok ben sevinmistim onun yakaladigi baliklara...Tum dostlara Rastgele diliyorum...
Maşallah diyeyim İlk defada bu şans mükemmel. bu balık lardan sonra emre bey oltayı elinden bırakmaz her boşlukta ... reeling avınız daimi bereketli muhabbetiniz bol olsun... rastgele
arkadaşın elindeki makineyi görmeden edemedim catana modeli candır ya.. balıklarda yani.. çok güzel av daim olsun
Balıklar harika görünüyor. Alabalık tutmuş biri olarak, o zehri alan iflah olmaz diyorum Tebrikler arkadaşlar