arkadaşlar bugün karaburuna gideceğimi yazmıştım ama hava o tarfta çok patlaktı bizde alaçatıya mehmet koyuna gitmeye karar verdik iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum ama harika bir gündü balık fazla alamadık rüzgarda bizden yanaydı neyse bir süre yüzdükten sonra çıktık yaktık ateşi olan sekiz on balığı attık üstüne yanında rakı söğüş ya harika bir gündü inşallah haftaya hava musait oluda karaburuna gideriz.herkeslere iyi avalar rast gelsin.
nasıl iş bu ya hem birşey yok diyonuz hem balık mangalda tekirler sağ cepte muhabbet şahane şaştım valla bu olaya
balık önemli değil muhabete bak tarıkçım can arkadaşıma katılıyorum balığı zıpkın vurur ama balığı bulmak önemlidir vurmakta tabiki deniyimin arttıkça bunlarda olucaktır daldığınız yer alaçatı sisaytgaliba havada çok güzelmiş tebrikler
helal sana ramko o deneyimide senden kapıcaz anlaşılan dimi sen şimdi söyle balakalım bu hafata nereye gidiyoz bana sorarsan karaburun derim biliyosun ben karaburun hastasıyım istersen farketmeze kaçalım hadi görüşürüz.
Bakınız şu işe, haber vermeden gitmeler, mangallar, tekirler maşallah Güzel gün olmuş da, öyle küçümser gibi "olan 8-10 balığı pişirdik yedik" demek de ne oluyor ? Biz burda balık tutmak için onca yol tepip sonra olta açmıyoruz, atmışlar balıkları mangala hava atıyorlar, hayret bir şey (ee kıskançlık böyle bir şey ne yapayım, idare edin artık )
Öncelikle tebrik ederim güzel bir gün geçirmişsiniz. Bişey sormak istiyorum mangaldaki balıkları olta ile mi aldınız yoksa zıpkın lamı?Teşekkürler. En kötü gününüz böyle olsun
Balık az ama muhabbet iyi herzaman rasgelmez muhabbetiniz iyi olsun dostum GÖNÜL NE KAHVE İSTER NE KAHVEHANE GÖNÜL MUHABBET İSTER KAHVE BAHANE