Arkadaşlar tekrardan selamlar.Ramazanın bitmesiyle bir nebze de olsa ara verdiğimiz gökkuşağı alabalığı avlarına devam ediyoruz.uzun zamandan beri beni de götür şu balık avına diyen bayram kardeşimi de yanıma alıp çıktık mera yoluna ördek ve keklik cıvıltıları arasında meramızla buluştuk.ilk önce meramın alt taraflarını gezindim bir kaç vuruş alsam da kıyılayamadan vedalaştık.sonra daha garanti diye beni boş çevirmeyen bölgelere geldik arkadaşım bayram ağzı açık şekilde beni izlemeye devam ederken yaklaşık 12-13 balığı çoktan kandırmıştım sadece 5 balık alıkoyduk gersini iade ettik (bu yakışıklı da dahil).kusura bakmayın bayram kardeşime fazla balık zevki tattırayım diye pek fotograf cekemedik sadece 1.5 kg civarındaki bu alayı resimleyebildik rastgele diliyorum saygılar selamlar... kullandıgım malzemeler herzamanki gibi shimano catana 180 cm kamıs spro micro passion makine 0,18 daiwa misina cesıtlı meppsler Lütfen elimizden geldiğince yakala bırak yapalım elalem salmıyo ben mı salayım demeyelim bu sayede vaktimizi balık aramakla değil balık yakalamakla geçirelim selamlar saygılar....
şükrü kardeşim tebrik ederim. ben de ıspartalıyım ankarada ikamet ediyorum, memlekete gittiğimde senin bu mekanları ziyaret etmek isterim. sütçüler tarafında güzel alabalık çıkıyo diyorlar yazılı kanyonda o taraflar mıdır? avlak konusunda yardımcı olursan sevinirim, rabbinge emanet ol
Tebrikler üst üste güzel avlara imza atmışsınız diğer konunuzdada aile ile birlikte avda çok güzel ve nitelikli bir av sizin gibi amatörlerin oltasından balık hiç eksik olmasın rasgelsin
Tebrikler Şükrü kardeşim. Güzel takım,güzel mera, güzel av. Doğa dostu ve sürdürülebilir avcılık için teşekkürler..
Açılan konularında,yakalanan balıklarında hepsi harika.Ellerine sağlık hemşehrim.Nice güzel avlara...Kısmet olursa yıllık izine falan geldiğimde birlikte avlanmak isterim doğrusu.