alanya bir av günü 26.02.2012

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında murat ozan tarafından paylaşıldı.

1. murat ozan

murat ozan murat ozan

Favori Kamış:
    olta
    teşekkürler...aslında hedef balık farklı idi..iğnelerimi büyük tuttum,eğer 7 numara iğneler kullansam olay farklı olurdu.bulunduğum yer akarsu ağzı ve çakıl kum karışık farklı balıklarda olduğu için bu mırmırlar biraz bonus oldu bana...daha keyifli avlar sizlerin olsun.reeling

2. murat ozan

murat ozan murat ozan

Favori Kamış:
    olta
    teşekkür ederim..daha güzel avlar sizlerin olsun.reeling

3. melanur

melanur hüseyin soy

Favori Kamış:
    olta
    tebrikler güzel mırmırlar ve sargoz busene bi kere gitmek nasip oldu bu avlağa inşallah görüşürüz bidaha sefere inşallah karakulak ve levrek denk gelir inşallah :thumb:

4. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    süper av , süper görüntüler tebrikler.

Sülünezi şişe sonrada iğneye takacağınıza şiş kullanmadan dikerek iğneye dolaya dolaya geçirebilrsiniz. Diker gibi yani. Bence hem zaman kaybınızı önler , hemde iğnede daha diri durur.

Sevgiler.

5. lepricon

lepricon lepricon

Favori Kamış:
    kendi kamışım
    Favori Makine:
    kendi makinam
    En İyi Avı:
    Deniz Turnası 60 cm
    tebrik ederim güzel balıklar.... karakulak (minekop) icin bende 3 gn byunca dunde dahıl olmak uzere sansımı denedım deil karakulak en ufak bir tıklama bile olmadı burda karakulak alanların avlagında ozellıkle denedim sansımı ilk 2 gun denız yatık soyleydi boyledi herkes birbirni avutuyrdu dun denız fena bozuk olmasına ragmen yıne boş döndüm bu arada sizin sülünezler buyuk sanki bizim burda aldıklarımızdan bazıları serce parmagı kadr oluyor. daha irilerinin ve hedef balıgınızın oltanıza gelmesi dileklerimle sansınız bol olsun.

6. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Terbrikler hakikaten cok guzel mirmirlar.Sulinezi sislemitakiyorsunuz?Sisle tamaminimi takiyorsunuz kancaya solucan gibi yoksa keserek parca parcami?Bide kalamar kullanmissiniz galiba.

Rastgele=))

7. murat ozan

murat ozan murat ozan

Favori Kamış:
    olta
    abi saolosın inşallah beraber avlanmak nasip olur...hava fırtınalı olduğunda hani bu dalga yolakadar çıkıyorya işte ozaman hava basıncı normalse güzel sargoz alırsın garanti.....dene bi...selamlar.

Son düzenleme: 28 Şubat 2012
  8. murat ozan

murat ozan murat ozan

Favori Kamış:
    olta
    evet doğru. fakat hedef farklı olunca, küçük balıklar yemesin ve uzak atışlarda düşmesin diye bağlamıştım...teşekkür ederim ..selamlar.

9. murat ozan

murat ozan murat ozan

Favori Kamış:
    olta
    büyük balık için bütün takıyorum 2 yada 3 nol iğnelere,sülünesi solcan gibi şişe takıp yem ipi ile sarıyorum uzak atışlarda düşmesin diye . iğne boyu kadarda takılabilir .kalamarda aldım yanıma ihtiyaç olursa diye...selamlar.

10. murat ozan

murat ozan murat ozan

Favori Kamış:
    olta
    teşekkür ederim ..ben bu sülünesleri izmirden aldım 200 adet 50 adeti büyük 150 adeti küçük çıktı içinden....sanada rast gele. selamlar...