Alanyada da artık borukurdu ve sülünes bulunuyor Alanya merkezde av marketi var canlı boru kurd getirmişler herkese duyurulur. Slünesi 2,5 dan borukurdunu 3 ytl den aldım fiyat da makul geldi
Desenize yazıl olacak Akdenizlilere!!! Tavuk göğsü-Karidesle uğraşmadan çekerken balıkları,artık Egeliler gibi yanlarında 5 çeşit yemle gidecekler... Üstüne bir de beğenmeyecek balıklar bunları...
Arkadaşlar gerçekten çok şansızsınız. Yada düzelteyim biz çok şanslıyız. Bu fiyatlar gerçekten fahiş Neyse hayırlısı olsun umarım iyi balıklar yakalamanıza vesile olur bu yemler.
merhaba hepimize hayırlı olsun canlı borukurdu yaklasık 8-10 adetti donmuş sülünes de 10 tane kadardı birine 2,5 birine 3 ytl verdim ama hangisi 2.5 hangisi 3 ytl hatırlayamıyorum iyi avlar
borukurdunu aksamdan oldurmus olmama ragmen sulunesı buzunu bı gun onceden cozmus olmam ragmen ve asırı dalgalı denızde sadece 1 saat kalabılmıs olmama ragmen artık baska yem kullanmam sübye ve tavuga kıyasla balıgın ılgısı en az 3 kat fazla çimçimle hemen hemen aynı
ozelden yazıyorum ama ayarlarınız ozel mesaj almanıza ızın vermıyor ilk once acmanız lazım ozel mesaj alma secenegını
inşallah Alanya dan sonra mersin ve Adana taraflarına da gelir bu yemler... Adana da kurt satışları bile başlayalı anca 1-2 yıl oldu onlarda kum kurdu denilen kırmızı kurtlardan boru kurdu yada sülünez yok hala... Mersine gelse onada razıyım gider alırım
Çok Teşekkür ederim Osman'cım Biz sana sipariş veririz sende yemlerle beraber gelirsin. Nasıl uyarmı?