Sen yokmusun sennnnnnn Aldın mırmır ile sargozun kokusunu kaçarmı Arkadaşım öncelikle hoşgeldin siz bize bakayın Nasıl derler biz biraz TARHANA ÇORBASI gibiyiz....
Arkadaşım resimi açınca kendimi biranda denizin altına dalmışım gibi hissettim.Tebrik ederim resimlerin devamını dilerim.
hikayesi Herkeze iyi aksamlar.geçen hafta alanya da hava aşırı yağmurlu ve fırtınalı geçti. neticesinde deniz iyice karıştı ve balığın bollaştığı bi ortam oluştu. 05,11,2006 pazar güneşli ama soğuk havada öğleden sonra alanya nın ulaş mevkiindeki kayalıklara avlanmaya teyzemin oğluyla beraber gittik. öğleden sonra saat 2 gibi oltayı attım. 20 numara misine 7-8 numara olması lazım mırımır iğneleri ile . deniz de aşırı dalgalı olduğu için 50 lik kurşun bağladım. iki saat içinde resimde görülen 1-1,5 kilo arasında balığı çektik. bizi gören kayalıklardan aşağıya inerek onlar da nasiplerini aldılar. hatta benim misine bi arkadaşın misinesine karışmış. onu kurtarmaya çalışırken arkadaşın yemli kısmı denizdeymiş. neyse kurtardıktan sonra misinesini denize attım. arkadaş misinesi toplamaya başlayınca önce kayaya takıldığını sanmış ama büyük bir mücadeleden sonra 350 veya 400 gram rahat vardır bir tane sargoz çekti. daha sonra bana gülerek arkadaş bi daha oltaları karıştırsana dedi. bakalım bu pazar ne kadar nasipleneceğiz. herkeze iyi aksamlar
ellerine sağlık güzel bi av yapmışsın tebrikler aynı güzellikte bide kendini bize imza ayarların ile tanıtırsan daha da memnun oluruz rastgele............