Bundan sonra alanyadaki balık avlarım bu isim altında yazmaya devam ederim inşallah rast gelirse tabi.pazartesi derin su avında 2-3 saat şanssımı denedikten sonra bu günki şansımın pek yanımda olmadı kanaatine vardım.limana dönerken bir teknenin uzakta bir şeyler cektiğini gördüm yanına gidip derinliğin 33 metre ve 25-28 metrede ufakta olsa balık olduğunu sonardan gördük bir iki yoklama sonrası tepegöz ufağı ve ızmarit olduğunu tespit ettim akıntı fazla olduğu icin capayı salladım ve aşağıdaki kısmetimizi resimledim ne derler neye niyet neye kısmet.herkeze selamlar rastgelsin .
Mehmet amca fena av olmamış yinede.Ama Alanya yı çok met ediyorlar balık konusunda. Sanada bu nasipmiş demekki avlarının devamını dilerim rastgelsin şimdiden.
Mehmet amca güzel bir av olmuş, tebrik ederim. Güzel bir gün geçirmişe benziyorsunuz. Keşke küçük olanları geri salsaydınız Mehmet amca, oltadan çıkarırken öldüler sanırım Diğer arkadaşlarımıza da hatırlatıyorum, size de söyleyeyim, avlarınızda ölçü kullanabilirseniz seviniriz Mehmet amcacığım. Bu konuda yeni arkadaşlarımıza da örnek olmaya çalışıyoruz biliyorsunuz Ama güzel bir av olmuş, tadını da çıkarmışsınız. Bereketli avlar dilerim size, rast gelsin
M.Rauf abi balıklar çok güzel tebrik ederim,afiyet olsun.İnşallah bu yaz Alanya 'da görüşeceğiz abi.Saygılar.
Afiyetler olsun abi gözumuz yok ama bidakine guzel bi iki tane Alanya resmide ekle de tam olsun abicigim.Rastgele
ızmaritlerde boylar genelde uygundu lakin bunlarla beraber gelen tepegöz ufakları maalesef 33 metreden geldiği zaman hava keseleri şişiyor ve salsanız bile dibe gitme şansları yok.
Fatih aslında son senelerde balık yönünden pek randımanlı değil kıyıdan balıkcılık öldü gibi tekneden ise koşturuyoruz gecen sene az mercan yaptı gecen senelere nazaran.benim tecrubelerime göre adana depreminden önceki seneler kadar iyi değil balık durumları.
Rauf abi ellerine sağlık valla pazarı 4 gözle bekliyorum inşallah böyle güzelleri beraber de alacağız