arkadaşlar manavgatı geçip alanyaya doğru giderken sağda ankaralıların pek rağbet ettikleri çimtur denen biryer var burası devremülk.bir tarihte orada okurcalar denen bir yerde bu fotoğraftaki arkadaşla tekneden orta boy palamutları koca koca iğnelere taktık ve sabah ezanıyla başladık elimizle sırtı çekmeye ama ellerimizde eldivenler vardı .bir müddet sonra beni denize sürüklercesine asılma başladı biraz biraz gevşetip birden çektim..çok geçmedi yanımdaki balıkçı arkadaşta bağırmaya başladı ve her ikimizdede birer baba kuzu yani akya ..çekerken birbirine iyice dolaştı misinalar her ikisinide aldık pancar motorlu kayığa ..sonrasımı o ekmek parası için erkenden alanya balık pazarına bende evin balkonunda kahvaltı yapmaya ...haa sonra o bana ertesi gün yemek için balık getirdi tabii..saygılarımla
Mehmet Hoca Hocam Fotograf makinesi alalım sana bitane abi böyle olmuyor..Bu gibi şeyleri ölümsüzleştirmek lazım kuzu tuttum diyosun dev gibi diyosun bizim canımız sıkılıyor içimiz gidiyor abi.Hani en azından fotograf olsaydı biraz teselli olurduk.Abi bu yıl bizi kesin alanyaya göndereceksin. Saygılar rastgele
Hocam kusura bakmayın, haftasonu Mordoğan'da idim... Resmi şimdi ekleyebildim... Sevgiler, (Arkadaşlar, tüm mesajları tek tek yanıtlayacağım, kutuyu doldurmuşsunuz Ancak malum P.tesi ve çok yoğunum o nedenle sabredin... En geç bu gece tüm mesajlarınızı yanıtlamış olacağım)
hoşgeldiniz sennur hanım hoşgeldiniz ama hayal kırıklığı olmuş varsın olsun dostlar orada ya sizler hep birlikte olmuşsunuz ya önemli olan budur zaten ..bi izmir havası almışsınız buda yeter bizler daha güzelini yaparız hemde antalyada ..saygılarımla
Bunlar kuzu falan değil,lütfen milleti yanlış bilgilendirmeyelim. Olsa olsa dana olur bunlar. Tebrikler güzel av olmuş
Namık abi siz kuzu arıyonuz hala kuzu dibinizdeymiş haberiniz yok İnşallah Gökhan abiyle birlikte böyle kuzular yakalarsınız Rastgele...