Alanya yeni liman acığı 180-250 metre derinlikte yaptığım derin su avı vidiosu ne yazıkki havanın erken bozması sebebi ile bu verimli günü erken bitirme mecburiyetin de kaldım cıkrık el yapımı kullanılan örgü ip naylon misina 0.67 mm 59 cekerli 6 iğneli köstek 500 gr kurşun kullanılmıştır.yem olarak o gün sardalya kokusu sindirilmiş tavuk göğsü kullandım.herkeze rast gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=Hb6d0oDUn_s
Rauf abi tebrikler.. Az olmuş ama öz olmuş, havanın bozması ile geriye dönmeniz isabetli bir karar olmuş. Abicim videoda görünen el yapımı çıkrık hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz. Şahsen ben ilk defa görüyorum biraz daha detay rica edebilirmiyiz.
Abi güzel av olmuş az ve öz.Çıkrıgın mükemmel.Alanya da arkadaşım var. Veyis Yılmaz teknesi var müşteri çıkarıyor denize davet ediyor ama fırsatımız olmuyor. Rasgele
bende alanyada yaşıyorum ama bana bu kadar balık vurmuyor biz her hafta sonu kalenin arkasında tutuyoruz orası cennet gibi tavsiye ederim
Efkan arkadaşım bana bu kadar balık vurmuyor diyorsun ondan sonra bana balığın vurmadığı ama cennet gibi olan yeri tavsiye ediyorsun.nasıl yapıcaz şimdi bak o zaman cennetten cık yeni liman acığına gel orası cennet değil ama balık yapıyo selamlar.
deniz beni çağırıyor Tebrikler Rauf bey,güzel paylaşımınızdan büyük keyif aldım,devamını diliyorum hoş kalın, rasgele.