Herkese Merhaba, Hafta sonu yavaş yavaş alabalık sezonununda bitişe yaklaşması üzüntüsüyle kendimi dağlara, kırmızı beneklilerin yanına attım.Hava kapalı ve arada tek tük yağmur atıyordu.Sabah gün doğumundan önce gittiğim merada ilk şelaleye gidip atışlarıma başladım.İlk atışlarda biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü ne balık vardı nede takip.Uzun süredir gelmediğim meraya benden önceki günlerde epey gelen olmuş belliydi.Derken son kez atışımı yapıp yukarı çıkayım dedim ve o son atışta küçük bir kırmızı benekli oltamı ziyaret etti fakat daha kıyıya çekemeden oltayı havaya kaldırırken düştü ve evine döndü.Avın devam eden kısmında bir adet daha yaklaşık 20 cm güzel bir alabalık oltamı ziyaret etti onuda fotoğraflayıp suya iade ettim. Av esnasında giydiğim ayakkabıların ayağımı yara yapması sonucunda çokta fazla takılmayıp eve döndüm ve değerli abim Alapalukçu Birol Tangut'a avımı anlattım.Epeydir birlikte yapmak istediğimiz av için akşam müsait olduğunu söyledi ve iş çıkışı saat 6 buçuğa doğru apar topar buluştuk ve meraya gittik.Ben daha çok video çektim ve birlikte çok güzel görüntüler aldık.Bende bu görüntülerden kısa bir derleme yaptım umarım beğenirsiniz Hd izlemenizi tavsiye ederim... https://www.youtube.com/watch?v=pdOKdKI4EF4
İlla kameran kırılsın diye beddua mı edelim Atilla!!! Zaten fotoğraflardan kıskanıyordum, hd videoyu da izleyince isyan edip yarın işe gitmeyesim geldi. O ne güzel görüntüler, ellerinize emeğinize sağlık.
Çok teşekkürler Volkan abi Bende balığa gidemediğim zamanlarda görüntülerle avunmak için olabilidiğince iyi görüntüler almaya çalışıyorum beğenmenize sevindim Teşekkür ederim, bu görüntüler biraz aceleye geldi aslında akşam 6 buçuk gibi buluştuk ve hava kararana kadar hızlı hızlı parkuru gezdik daha alamadığımız çok güzel görüntüler vardı kaçan balıklar vs.. ama yinede ortaya güzel bir video çıktı, inşaAllah devamı gelecek
Görüntü kalitesi harika, meralar çok güzel.Gerçekten profesyonele yakın bir çekim olmuş.Yakalanan balıkların da görüntüye girmesi ekstra güzellik katmış.Daha irilerine rastgelmeniz dileğiyle.
bu keyfi yaşamayan bilemez, özel kameraman ile çekimler harika, 22 km kırmızı benekli peşinde dere boyunca yürüdüğümü bilirim. Avlarınız daimi olsun.
Çok teşekkürler bu çekimler sadece başlangıç inşaAllah zamanla daha başarılı görüntüler yapıp avlar yapmaya çalışacağım.Sizlerede rastgelsin
Çok teşekkürler fakat özel kameramanımız falan yok bu işi tamamen amatörce yapıyoruz ve ilk çekimlerimiz zaten Aynı şekilde o keyifle ne dağları aştığımı bilirim, hatta geçen sene ramazanda oruçlu oruçlu 15 km den fazla yol yapmıştık hemde dağ tepe...
Yine muhtesem manzaralar ve muhtesem baliklar uzun zamandir baliga gidemiyorum kurtlar kaynadi yine...Rastgele