Alba Shoptan sipariş vermek istiyorum.Ama güvenlik konusunda tereddütlerim var.Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa sewinirim site ne kadar güvenli? sonuçta kredi kartı numaramızı vercez.
Güvenlik sorunu yaşamazsınız ama istediğiniz ürün yerine başka bir ürün gelebilir ona dikkat edin birde başka sitelerdende fiat kıyaslaması yapın derim ben size
rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz,arızalı,yanlış birşeyde yollarsalar değiştiriyorlar hemen kargo ücreti almadan
Güvenlik ve müşteri hizmetleri konusunda endişeleneck bir durum yok. Pek çok kez sipariş verdik şimdiye kadar. Sanal kart tüm internet alışverişlerinde kullanılmalı mümkünse...
Alba bence pahalı arkadaşlar Ben İstoçtan başka bir dükkandan malzeme aldım sadece bir örnek verim Fransız Kaşık Alba' da ki adam bana tam 9 ytl Fiyat verdi Tusunami Die Bir Dükkandan aldım 3 ad Fransız Kaşık Değişik boy ve kalıplarda Ürünler bire bir aynıydı 3 ünü 10 ytl ye aldım siz karar verin aradaki farkı Bu sadece bir ürün için örnekti !!!!
doğrudur,istoça gittikten sonra dolaşmak lazım fiyatlar cazip olabiliyor ama netten alışveriş olunca mecbur birkaç site var.fransız kaşıktan kastınız mepps mi?o dükkanı tarif edermisiniz?
Cevat abi Alba nın ( Kısık ) tam karşısındaki Öz kurtlar Balıkçısının Tam Arkasında Fiyatlarıda Uygun Pazarlık bile yap
kargo eve kadar teslim ediyormu?mesela diyelim ki kargo ücreti 5 ytl olsun.aynı anda 2 tane farklı cins bir şey aldık kargo fiyatını 10 ytl olarak mı ödüyoruz?